Mesajul scris de Elwira Petre după zvonurile de divorţ: „Ele rămân cu mine”

Mesajul scris de Elwira Petre după zvonurile de divorţ. Mihai şi soţia lui sunt fericiţii câştigători ai show-ului Asia Express 2022. Datorită participării lor la emisiune, fanii au putut să o cunoască mai bine pe soţia celui mai dur fost jurat de la Pro TV.

13 dec. 2021, 23:52
Mesajul scris de Elwira Petre după zvonurile de divorţ: „Ele rămân cu mine”
Mesajul scris de Elwira Petre după zvonurile de divorţ

Mesajul scris de Elwira Petre după zvonurile de divorţ. Dansatorul a avut o ieşire nervoasă la adresa soţiei lui, în concurs, fapt care i-a revoltat foarte tare pe fani. Foarte mulţi dintre ei au încurajat-o să divorţeze de Mihai Petre.

Mihai Petre, din păcate, în goana asta a lui să câștige a uitat să se bucure de experiența asta și de lucrurile mărunte. La urma urmei ideea e să te și distrezi făcând misiunile astea. Păcat…/ Mihai este disperat, păcat! Ea în schimb e o dulceață!/ Este jalnic Mihai… Păcat de fătuca asta/ Lasă-l că nu te merită!!/

Mihai Petre e atât de disperat să fie pe primul loc, încât uită și de bun simț și de respect. Își bagă soția mereu la înaintare și dacă nu iese ceva bine ea este de vină! E trist că nu se bucură de nimic!. Elwira, grăbește lucrurile/

Petre este invidios pe aportul adus de soția lui în competiție! Parcă el ar fi prințul și ea supusă lui. Nu aș dori că el să câștige. Sunt alte perechi mai capabile și mult mai responsabile decât Mihai Petre care s-a transformat într-o „fiară sălbatică” până și față de soția lui„, sunt doar câteva dintre mesaje.

Citeşte şi: Elwira şi Mihai Petre, primul interviu după ce au câştigat Asia Express: „M-a exploatat mult emoţional”

Mesajul scris de Elwira Petre după zvonurile de divorţ

După toate speculaţiile, cum că relaţia celor doi ar fi fost afectată, Mihai şi Elwira Petre neagă orice posibilitate al unui divorț.

Am învățat să prețuiesc momentele simple. Îmbrățișările și simpla prezență a oamenilor dragi în viața mea. Ele rămân cu mine, amintiri calde, firești„, a scris Elwira Petre pe Facebook, alături de o fotografie cu ea și cu Mihai.

Zilele trecute, fiica cea mare a soților Petre, Catinca, a împlini 9 ani, iar Mihai Petre a publicat un mesaj emoționant.

Țin minte perfect ziua aceasta de 12 decembrie de acum 9 ani. Era zăpadă aproape cât casa. Ne-am trezit pe la 5 crezând ca e alarmă falsă. Am început să dau în viteză la lopată și am plecat. În câteva ore eram tată. Totul s-a schimbat de atunci. În bine.

Știu pentru cine și pentru ce trăiesc, simt că iubesc intens în fiecare zi și recunosc, îmi scapă din când în când pe ascuns câte o lacrimă, doar uitându-mă la tine. La mulți ani, Catinca. Îți mulțumesc că ai venit. 12.12.12„, a scris Mihai Petre.