O mireasă a născut în ziua nunţii, tot alaiul s-a mutat la spital. Preotul a oficiat cununia în capela Maternităţii din Botoşani

O mireasă din Botoșani a născut chiar în ziua nunții, după ce i s-a rupt apa din cauza emoţiilor. Mirii au fost cununaţi în capela Maternităţii.

RomaniaTV.net
02 aug. 2023, 10:48
O mireasă a născut în ziua nunţii, tot alaiul s-a mutat la spital. Preotul a oficiat cununia în capela Maternităţii din Botoşani

O mireasă a avut parte de o nuntă pe care nu o va uita niciodată. Doi tineri din judeţul Botoșani au avut parte de o stare civilă cu totul inedită. În vârstă de 22 şi respectiv 24 de ani, cei doi însurăţei şi-au văzut planurile de nuntă date peste cap de o surpriză plăcută.

Cea mai fericită zi din viaţa a doi însurăţei a devenit … şi mai fericită, când planurile lor “au fost date peste cap” de venirea pe lume a bebeluşului lor. În ziua cununiei civile, din cauza emoţiilor şi a stresului, mireasa a născut înainte de termen un băieţel, scrie Monitorul de Botoşani.

Tinerii din Şendriceni aveau planificată, sâmbătă, cununia civilă. Însă, din cauza emoţiilor, mireasa însărcinată în luna a opta a început să simtă dureri. Cu o oră înainte să ajungă în faţa ofiţerului de stare civilă, tinerei i s-a rupt apa.

De la bal, la spital, la propriu! O mireasă furată de la nuntă cu BMW-ul, implicată într-un grav accident

Nuntașii au abandonat totul și au fugit de la Primărie la spital. Au ajuns la Spitalul Municipal Dorohoi, dar pentru că sarcina nu era la termen, mireasa a fost trimisă cu o ambulanță la Spitalul din Botoșani.

Cei doi tineri, profund marcați de emoția nunții, apoi de emoția nașterii premature, și-au dorit cu tot dinandinsul ca venirea pe lume a celui mic să îi găsească „luați” și în acte.

Pentru că sarcina nu era la termen, viitoarea mămică a fost trimisă cu ambulanţa la Botoşani. Însă, nimic nu i-a oprit pe tineri să se căsătorească. L-au convins pe primarul din Şendriceni să vină după ei la Botoşani şi să îi cunune în capela Maternităţii.

Nuntă mare în gimnastica românească! Sandra Izbașa și actorul Răzvan Bănică s-au cununat religios. Fosta gimnastă a arătat fabulos în rochia de mireasă
După câteva ore, mireasa a dat naştere, la 34 de săptămâni, unui băieţel de 2,7 kilograme. Bebeluşul născut prematur a fost internat la Terapie Intensivă pentru a fi monitorizat. În ceea ce priveşte petrecera, a continuat, însă, fără mireasă.