Mesajul suburban la adresa lui Cîţu al unui candidat PSD la parlamentare, distribuit de biroul de presă al partidului FOTO

Radu Cristescu, candidat la alegerile parlamentare din partea PSD, a scris vineri pe Facebook un mesaj plin de vulgarităţi la adresa ministrului finanţelor, Florin Cîţu, iar biroul de presă al social-democraţilor l-a distribuit pe pagina partidului. 

RomaniaTV.net
23 oct. 2020, 18:29

Mesajul lui Cristescu a venit ca răspuns la o postare, tot de vineri seară, a lui Cîţi, în care acesta îi cataloga pe PSD-işti drept „proşti”. 

„De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere!

La întrebarea psd-istilor „de ce nu prezintă PNL bugetul pe 2021″ nu se poate raspunde decât cu o altă întrebare : de ce pun proștii întrebări când oricum nu înțeleg răspunsurile?”, a scris ministrul Finanțelor pe pagina sa de Facebook.

În replică, Radu Cristescu a publicat un răspuns mult mai dur, în care îi aduce lui Cîţu mai multe jigniri, iar Biroul de Presă al PSD a luat în cele din urmă decizia de a înlătura postarea de pe pagina partidului şi a transmis că distribuirea acestuia a fost o eroare.

Radu Cristescu a fost vicepreședinte al PMP, apropiat al Elenei Udrea. El a fost exclus din partid de Traian Băsescu și invitat de viorica Dăncilă în PSD, de unde a obţinut o funcție de secretar de stat la ministerul Energiei.

PSD l-a pus pe Radu Cristescu pe un loc eligibil pe lista de candidați la Camera Deputaților, la Satu Mare.

Citeşte şi: Finul lui Liviu Dragnea candidează pe listele Partidului Ecologist Român pentru un nou mandat de deputat