Mesajul transmis de Andrei Niculescu de la DigiSport după moartea subită a lui Bogdan Socol: „Avea 3 copii!!! 3 copii reușiți. 3 copii care aveau nevoie de tatăl lor!”

Andrei Niculescu, moderatorul emisiunilor "Fotbal European" și "Eurofotbal" de la Digisport este șocat de moartea fulgerătoare a fostului său coleg, Bogdan Socol. "Mi-e greu sa înțeleg, mi-e greu sa concep, mi-e greu să cred că poate fi adevărat", a spus jurnalistul sportiv după ce a aflat vestea tragică.

11 feb. 2023, 10:50
Mesajul transmis de Andrei Niculescu de la DigiSport după moartea subită a lui Bogdan Socol: „Avea 3 copii!!! 3 copii reușiți. 3 copii care aveau nevoie de tatăl lor!”

Andrei Niculescu a postat un mesaj pe contul său de Facebook, unde a povestit despre perioada în care au lucrat împreună.

Comentatorul de la meciurile internaționale și naționale de fotbal a mărturisit că nu mai ținea legătura cu Bogdan Socol și spune că nu știa despre pasiunea lui pentru înot în ape înghețate.

Presa sportivă din România este în doliu după moartea jurnalistului Bogdan Socol

Jurnalistul a murit vineri, la vârsta de 42 de ani, după ce a suferit un șoc hipotermic. Acesta a fost comentator la Digi Sport și era unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați jurnaliști sportivi din țară.

Colegii și prietenii săi sunt șocați după ce au aflat ieri că Bogdan a murit, mai ales că a lăsat în urmă trei copii care nu vor mai avea cui să îi spună „tată”.

Citiți și: Ultimele imagini cu jurnalistul Bogdan Socol în viață! Inima lui a cedat în timp ce se afla într-o apă înghețată VIDEO

„Mi-e greu sa înțeleg, mi-e greu sa concep, mi-e greu să cred că poate fi adevărat. Rar mi se întâmplă să nu știu ce sa spun, să nu-mi găsesc cuvintele. De fapt, nici nu stiu ce s-ar putea zice. Sunt consternat, uluit. Împreună am făcut prima ediție de Fotbal European, împreună am comentat primul Clasico la Digi, prima finală de Champions League, comentasem înainte la Boom, la Telesport, nici nu mai știu câte Clasico am făcut amândoi, cate alte meciuri, sute cred, câte emisiuni.

Andrei Niculescu: „Știam ca-i plăcea sa înoate, dar nu așa!”

De ceva vreme nu mai făceam și nu mai țineam legătura, că așa e viata asta câteodată, depindem de multe și de mulți. Era născut în aceeași zi cu mama, dar anul trecut nu l-am sunat, tocmai îl pierdusem pe tata și eram cam vraiște. Că era pasionat de fotbal stiam, o vazusem de atatea ori, avea stilul lui, punea patos în tot ce comenta și facea. Nu știam de pasiunea asta nouă a lui, stiam ca-i plăcea sa înoate, dar nu așa. Mi se învârte în minte un singur gând, ceva ce i-am spus cred de zeci de ori, deja mi se întoarce stomacul pe dos: avea 3 copii!!! 3 copii reușiți. 3 copii care aveau nevoie de tatăl lor.
Dumnezeu sa-l odihnească în pace”, a scris jurnalistul sportiv pe contul său de socializare.

Jurnalistul Bogdan Socol a scris cinci cărţi: ”Jurnalul unui iubitor de fotbal”, ”100 de fotbalişti legendari”, ”Jurnalul Cupei Mondiale 2018”, ”100 de sportivi legendari” şi ”El Superclasico: O călătorie în inima celui mai fierbinte derby al planetei”, potrivit digisport.ro

Bogdan Socol şi-a inceput cariera în redacţia de sport a TVR, în anul 2000, apoi şi-a continuat activitatea profesională la Realitatea TV, TV Sport, National TV şi GSP TV. A intrat în echipa Digi Sport încă de la începuturile proiectului. Din 2009, timp de opt ani, a activat la Digi Sport, în calitate de comentator sportiv şi realizator al emisiunii Fotbal European.