Ultimele imagini cu jurnalistul Bogdan Socol în viață! Inima lui a cedat în timp ce se afla într-o apă înghețată VIDEO

Moartea subită a jurnalistului Bogdan Socol a șocat toată presa din România. Comentatorul sportiv avea 42 de ani și a murit ieri, în timpul unui antrenament. Inima jurnalistului a cedat în urma unui şoc hipotermic.

11 feb. 2023, 09:17

Pasiunea pentru înot în ape înghețate i-a fost fatală jurnalistului Bogdan Socol, care a fost unul dintre cei mai buni comentatori sportivi din România.

Deși a fost transportat la spital, acolo unde a fost resuscitat timp de aproximativ două ore, medicii nu i-au mai putut salva.

Citiți și: Doliu uriaş în presă! Jurnalistul sportiv Bogdan Socol a murit la doar 41 de ani în urma unui şoc hipotermic

Bogdan Socol era căsătorit și avea trei copii. Colegii și prietenii lui sunt șocați de moartea lui fulgerătoare.

Jurnalistul a făcut parte opt ani din echipa Digi Sport, unde era comentator sportiv şi realizator al emisiunii Fotbal European.

„Comentatorul sportiv Bogdan Socol, 42 de ani, a murit subit în timpul unui antrenament. Șoc hipotermic, înțeleg, combinat cu imposibilitatea de a ieși de sub podul de gheață format ca urmare a gerului de afară.

Pasiunea pentru înot în ape foarte reci i-a fost fatală. Se retrăsese definitiv din media în urmă cu câteva zile. Sunt fără cuvinte. Schimbasem multe impresii în timpul Cupei Mondiale.  Dumnezeu să îl odihnească”, a scris Dorin Chioțea, jurnalist de sport, pe Facebook.

Ultimele imagini cu Bogdan Socol în viață

Cu doar câteva zile înainte să moară, Bogdan Socol a postat imagini cu el în timp ce înota într-un lac înghețat. Imaginile au fost puse atât pe Facebook, cât și pe Youtube.

Cu doar două zile înainte să moară, Bogdan a scris un mesaj pe Facebook.

„Viata nu se măsoară prin numărul respirațiilor, ci prin momentele care ti-au tăiat respirația, a spus scriitoarea americana Maya Angelou. Pornind de la acest citat minunat, îmi permit acum, când nu mai fac parte din „branșă”, sa ma întreb cum au ajuns niște persoane, dintre care unele nu știu când se folosesc corect cuvintele doar și decât, sa aibă chiar funcții de conducere în unele instituții din presa sportiva. Sau ce lasă în urma lor mulți din cei care acum activează „cu succes” și încearcă sa se facă tot mai vizibili în domeniu.

Știu, mulți chemați, puțini aleși, dar senzația mea, și nu numai, este ca alegerea asta a fost făcută neinspirat, ca să nu spun mai mult. Pentru ca și cei care aleg nu au ajuns pe meritele lor în acea poziție, ci din varii motive, dar nu profesionale. Iar atunci când vor privi în urma, acești „aleși” nu vor găsi poate niciun moment care sa fi tăiat respirația celor care i-au citit, i-au ascultat sau i-au văzut.

Si atunci, poți spune ca ei au trăit măcar o clipa cu adevărat în presa sportivă?!”, a scris Bogdan Socol pe contul său de socializare.

Citiți și: Daniel Nițoiu a ajuns pe masa de operație. Mesajul jurnalistului Pro TV: „A fost o operațiune migăloasă”