ŞOC ÎN POLITICĂ Codrin Ştefănescu îşi anunţă retragerea din partid: „Va continua misiunea de recuperare a României din mâinile trădătorilor şi duşmanilor de neam”

Codrin Ștefănescu, președintele Partidului Alianța pentru Patrie (APP), anunță că se retrage temporar din viața politică, din motive medicale. Acesta anunță că îl susține pe Liviu Pop, fost ministrul al educației, pentru conducerea APP.

13 ian. 2023, 20:40
ŞOC ÎN POLITICĂ Codrin Ştefănescu îşi anunţă retragerea din partid: „Va continua misiunea de recuperare a României din mâinile trădătorilor şi duşmanilor de neam”

Retragerea fostului secretar general al PSD este a doua lovitură pentru APP, după ce, în vara anunlui trecut, Liviu Dragnea a anunțat că se rupe total de proiectul politic.

„Dragi români,

Din motive personale, dar mai ales din motive de sănătate, am decis să mă retrag o perioadă din viața politică. Medicii mi-au cerut și sunt nevoit să le dau ascultare.

Proiectul #AliantaPentruPatrie, pe care l-am pornit împreună cu mulți dintre voi in urma cu 13 luni, își va continua misiunea de recuperare a României din mâinile trădătorilor și dușmanilor de neam, care prin minciună, hoție si vanzarea a tot intereselor străine, au pus stăpânire pe destinele și viețile noastre.

Dragi patrioți,

Am predat azi, colegilor mei din APP, un partid al patriotilor români, pregatit și organizat bine in teritoriu să între in lupta decisivă a recuperării României, a demnității, a dreptului nostru de a trăi liber in țara noastră!

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, reacţie dură vizavi de aderarea României la Schengen: „Nu poţi să ai pretenţii de a fi jucător regional când până acum, toată politica externă, ai dormit pe bancheta din spate a Europei”

Am convocat azi un CEx și un congres extraordinar, i-am rugat pe colegii mei să inteleagā situația prin care trec, să-l susțină pe Liviu Pop – fost ministru al educației să preia conducerea partidului, să rămână uniți si hotărați pentru vremurile cumplite ce vor urma.

Le multumesc colaboratorilor mei pentru toată susținerea si implicarea, pentru că au fost alături de mine in bătălia contra răului, le doresc mult succes si mult curaj in misiunea de a reda România românilor!

Voi rămâne alături de ei si in timp ce voi purta o nouă luptă, aceea pentru propria-mi sănătate!

Vă mulțumesc vouă, patrioți români, cei care m-ați motivat să construiesc Alianța Pentru Patrie!

Vă iubesc! Aveți întregul meu respect!”, scrie Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Potrivit publicaţiei Stiripesurse, pe fondul unei hipertensiuni arteriale netratate, în cazul lui Codrin Ștefănescu au apărut complicații în urma unor pusee hipertensive, culminând cu producerea unui accident vascular cerebral ischemic tranzistor, cu evoluție favorabilă sub tratament.

Citeşte şi: FOTO! Motivul pentru care Lucian Bode susține că este atacat de USR prin Emilia Șercan! Oamenii de comunicare ai USR apar distrându-se cu jurnalista la un restaurant de fițe din București