Mesajul unei judecătoare bolnavă de coronavirus: „Virusul e între noi, se plimbă, adulmecă şi atacă, îl prinde pe cel mai slab”

O judecătoare de la Curtea de Apel Alba Iulia, instanţă unde au fost depistate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19, a transmis un mesaj emoționat din spital, unde este internată de o săptămână. Ea spune că virusul este printre noi, se plimbă, adulmecă şi atacă, îl prinde pe cel mai slab și face apel la oameni să se protejeze.

RomaniaTV.net
09 iul. 2020, 17:04
Mesajul unei judecătoare bolnavă de coronavirus: „Virusul e între noi, se plimbă, adulmecă şi atacă, îl prinde pe cel mai slab”

„Stai deoparte, respectă distanţa, nu te înghesui, ieşi din turmă! Nu ştii cum vei trece peste boală! Poate uşor, poate nu vei simţi nimic, dar copilul tău, mama ta?”, a declarat aceasta. 

Judecătoarea este internată de o săptămână în Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, unde încearcă să învingă „duşmanul nevăzut” care i-a atacat pe trei din cei patru membri ai familiei sale, potrivit Agerpres. Ea este spitalizată alături de soţul său şi de unul dintre copii.

Citeşte şi: COVID-19 la 9 iulie. Bucureştiul a raportat cele mai multe cazuri noi de îmbolnăvire cu coronavirus. Unde sunt noile FOCARE în România

Într-un mesaj emoționat postat pe Facebook, magistratul îi îndeamnă pe oameni să respecte ceea ce recomandă specialiştii, pentru că „virusul este între noi” şi „îl prinde pe cel mai slab”.

„Tot respectul pentru grija deosebită pe care ne-aţi purtat-o în aceste zile în încercarea voastră de a ne face viaţa mai uşoară! Cu mare groază ne-am internat joi, 2 iulie 2020, dar datorită căldurii transmise de voi, personalul medical, presiunea psihică nu a fost aşa de mare … şi totul a trecut mai uşor. Mulţumesc, oameni speciali, şi iertaţi că vom trece, poate, pe lângă voi, fără să vă salutăm, pentru că nu v-am văzut decât ochii, şi aceia cu greu, din spatele ochelarilor aburiţi care alcătuiau costumele voastre grele”, le transmite judecătoarea cadrelor medicale.

Citeşte şi: Tatăl lui Mihai Tudose, confirmat cu coronavirus. Are 80 de ani şi suferă de alte boli cronice

Femeia consideră că dacă toţi şi-ar proteja măcar familia, atunci nu ar mai fi niciun caz de COVID-19 în câteva zile.

„Ascultă ce ne spun specialiştii, medicii, autorităţile din domeniul medical! Ei nu vorbesc prostii! Nu e nimic politic aici, în spital nu există partide politice. Nu asculta glasul unor nespecialişti, neinformaţi, vedete TV, voci care nu au nicio legatură cu actul medical, dar care îşi dau cu părerea despre el, te dezinformează şi te fac să ignori un pericol real”, îşi încheie postarea magistratul.