Tatăl lui Mihai Tudose, confirmat cu coronavirus. Are 80 de ani şi suferă de alte boli cronice

Tatăl lui Mihai Tudose a fost infectat cu coronavirus, informaţia fiind confirmată chiar de fostul premier. Acesta are 80 de ani şi boli preexistente, conform Libertatea.

RomaniaTV.net
08 iul. 2020, 20:07
Tatăl lui Mihai Tudose, confirmat cu coronavirus. Are 80 de ani şi suferă de alte boli cronice

Serviciul Județean de Ambulanță Brăila a intrat în alertă după ce un angajat a fost confirmat cu coronavirus. Medicul a făcut testul de coronavirus după un pacient al acestuia, căruia îi asigura tratament acasă, în timpul liber, a fost infectat.

Citeşte şi: Managerul spitalului Colentina, confirmat cu coronavirus

Pacientul în cauză este chiar tatăl fostului premier Mihai Tudose.

„Tatăl fostului premier se află internat la Matei Balş. Din cauză că părintele politicianului este în vârstă și are și boli cronice, poate dezvolta la o formă severă a bolii”, susține o sursă a ziarului Libertatea, precizând că este posibil ca acest caz să producă și un focar la Ambulanța Brăila, medicul care l-a îngrijit având multe contacte cu colegii săi.

Europarlamentarul Mihai Tudose, în vârstă de 53 de ani, a confirmat informaţia conform căreia tatăl său a fost confirmat cu cronavirus, însă nu a vrut să comenteze în legătură cu acest subiect. Tatăl politicianului are 80 de ani şi suferă şi de boli cronice.