Mesajul viral al unui cioban îmbrăcat în haine militare NATO: „Băi, Putin, două vorbe îţi spun! Ai grijă unde arunci bomba aia”

Mesajul viral al unui cioban îmbrăcat în haine militare NATO. Războiul dintre Rusia şi Ucraina a declanşat o adevărată panică printre români, care se tem de un atac nuclear al lui Vladimir Putin. Printre ei se află un cioban, care a ţinut să-l avertizeze pe Putin, printr-un mesaj pe TikTok.

05 oct. 2022, 21:13
Mesajul viral al unui cioban îmbrăcat în haine militare NATO: „Băi, Putin, două vorbe îţi spun! Ai grijă unde arunci bomba aia”
Mesajul viral al unui cioban îmbrăcat în haine militare NATO

Mesajul viral al unui cioban îmbrăcat în haine militare NATO. Mai în glumă, mai în serios, un tânăr a ţinut să transmită un mesaj preşedintelui Rusiei, să nu cumva să arunce o bombă pe „târla” lui, pentru că acolo sunt multe animale.

Ciobanul a făcut rost de haine militare NATO şi s-a filmat pe câmp, la fel şi pe tovarăşa lui, o căţeluşă pe nume Virga. Tânărul îl sfătuieşte pe Vladimir Putin să facă pace cu Iohannis şi să nu declanşeze un război pe teritoriul României.

Citeşte şi: Putin face noi mişcări ameninţătoare. Trenul nuclear al Rusiei se îndreaptă spre Ucraina

Mesajul viral al unui cioban îmbrăcat în haine militare NATO

Băi, Putin, eu atâta vreau să-ţi spun, două vorbe să m-asculţi! Ai grijă unde arunci bomba aia, că vii în România, eu atât îţi spun. Dacă ai aruncat bomba aia la mine, aici la târlă, şi mi-au murit animalele, eu cu Virga (n.r câine) facem crimă de om. Eu vorbesc foarte serios.

Virga ia bomba în gură şi ţi-o duce sub tanc, mori şi tu, şi militarii tăi. Eu, pentru tine, azi, m-am îmbrăcat în militar, să-ţi arăt că eu iubesc armata română. Nu contează de unde am hainele, contează că le am pe mine la ora asta. Putin, dacă faci pace cu Iohannis, eu fac pace cu tine. De ce vrei tu să ne omori pe noi? Pune-i lui Iohannis o bombă, că voi aveţi război.

Eu cu Virga doborâm tot Bucureştiul. Nu ne uităm noi că ai puşti şi mitraliere, Virga se bagă pe sub pământ imediat. Dacă ai aruncat bomba la mine, îţi recoltez palatul, ce ai tu, şi oameni, şi tot.

Aici, la mine în localitate, sunt mulţi oameni care au animale, dacă ne-ai omorât animalele, eu intru cu Virga peste tine în casă„, este mesajul transmis de tânăr, pe contul său de TikTok.

@nadingherman988♬ original sound – Nadin Gherman988