Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, Regina Îngerilor, vineri 17 noiembrie 2023. ”Trebuie să privești cu ochii sufletului”

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de vineri 17 noiembrie 2023 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

17 nov. 2023, 09:04
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, Regina Îngerilor, vineri 17 noiembrie 2023. ”Trebuie să privești cu ochii sufletului”
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, Regina Îngerilor, vineri 17 noiembrie 2023

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, Regina Îngerilor, vineri 17 noiembrie 2023. Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Citește și Horoscop Mariana Cojocaru. Zodia care are de plătit o datorie karmică. Vești proaste pentru o parte dintre nativi

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, Regina Îngerilor, vineri 17 noiembrie 2023

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia SCORPION

„Ce vezi cu ochii sufletului?”

Inchide ochii daca doresti si simte sau vezi cu ochii sufletului ce te secatuieste de energie. Ce trage din tine energie vitala acum ? Orice te face sa fii obosit, plaseaza asta intr-o minge aurie de lumina si da-mi mie aceasta bula de energie cu tot ce ai pus in ea. Cere-mi sa transform aceste domenii de viata pentru tine ca sa poti avea solutii viabile. Toti arhanghelii vor lucra cu tine peste noapte daca le ceri. Fii pregatit sa primesti mai multe idei, solutii, rezolutii in zilele ce urmeaza acestui proces…este onoarea noastra sa facem asta pentru tine.

Mesajul zilei pentru zodia SAGETATOR

„Mesager divin pe Pamant”

Te descurci de minune. Ai depasit multe vremuri tulburi si ai trecut cu bine de ele fiind in siguranta si iubit de noi mereu. Cauzele tale nobile pentru care ai facut ce ai facut nu vor fi uitate. Tu esti un mesager divin aici pe pamant ajutandu-ne sa aducem lumina si iubirea lui Dumnezeu spre multi cei care poate au uitat ca gratia divina este mereu disponibila daca o cer. Lumina ta a devenit mai puternica, dorintele sunt pe care sa ti se implineasca. Permite-ti sa te odihnesti mai multi si dorim sa te vedem ca descoperi mai multa jucaosenie in viata ta. Meriti mai mult timp pentru tine. Bucura-te de darurile ce ti se arata. Esti iubit si pretuit.

Mesajul zilei pentru zodia CAPRICORN

„Meditatia este vitala”

Timpul pe pamant se schimba fata de cum il stiai. Poti primi intr-o ora instructiuni ce alta data le primeai in ani de zile in timpul de pe terra. De aceea meditatia este vitala pentru oameni ca sa gestioneze bine schimbarile planetare. Cheama-ma sa te asist in timp ce primesti upgradari ale matricei tale de functionaree pentru pasii tai urmatori si misiunea ta. Asta te va ajuta sa poti depasi vechile moduri de a face lucruri, de a avea anumite obiceiuri si vei gasi mai usor solutii la orice in viata ta, traind mai multa bucurie – energia suprema catre care orice suflet tinde aici pe pamant.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Citește și Horoscop 17 noiembrie 2023. Contextul astral te ajută să te delimitezi de lucrurile și oamenii care te secătuiesc de energie. Vor fi despărțiri fără regrete