Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria. Ce zodii sunt binecuvântate de „regina îngerilor” marţi 31 ianuarie 2023

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de marti 31 ianuarie 2023 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. 

30 ian. 2023, 23:46
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria. Ce zodii sunt binecuvântate de „regina îngerilor” marţi 31 ianuarie 2023

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei de la Fecioara Maria pentru zodia BERBEC
Accepta o situatie asa cum este in loc sa lupti sa o schimbi

Sunt vremuri in care sa lupti pentru ceea ce crezi si vremuri in care sa lasi sabia jos si sa te predai. Daca tu sau familia ta ati fi in pericol iminent, este natural sa te aperi fie prin lupta fie prin fuga din fata pericolului, fie prin cuvinte fie prin actiuni. Situatiile extreme pot impune masuri extreme. Exista, cu siguranta, erori care pot fi indreptate si situatii de viata in care razboinicul spiritual din tine trebuie sa preia carmele. Totusi, nu este mereu acest caz si nu este acum cazul de asa ceva. Ceea ce va functiona cel mai bine pentru toti ce implicati este ca tu sa lasi jos armele de lupta (vorbe, actiuni, ganduri) si sa accepti lucrurile asa cum sunt. Fii eficient daca vrei sa rezolvi. Lasa deoparte sabia, nu din sacrificiu sau ca semn ca esti invins, ci din realizarea faptului ca aceasta nu este o batalie in care sa te implici sau pe care sa o vrei. Asa cum este si vorba…alege-ti bataliile. Aceasta nu este una in care sa iti risipesti timpul si energia. Rosteste rugaciunea seninatatii cu voce tare : Doamne, da-mi seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul sa schimb lucrurile pe care le pot schimba si intelepciunea sa imi dau seama de diferenta dintre ele. Da drumul dorintei sa ai tu dreptate si gaseste pacea mintii pe care o poti avea doar pentru ca decizi sa o alegi.

Mesajul zilei de la Fecioara Maria pentru zodia TAUR
Asuma-ti in ceea ce crezi si ce se simte bine pentru tine, in ciuda judecatii sau dezaprobarii altora

Ai incredere in simturile tale profunde ce stiu care este actiunea potrivita pentru tine si care nu si nu te mai baza pe altii asa de mult ca sa ti se spuna ce sa faci si cum sa actionezi. Nu toata lumea va fi de acord cu deciziile tale si daca alegi impotriva a ce se asteapta de la tine, poti da peste critica puternica si judecata. Stai drept, asumat, priveste in jur si respira adanc si rar. Te descurci de minune ascultandu-ti inima, in ciuda opiniilor altora despre tine. In plus, suportul tau cel mai bun si puternic vine din acel loc din tine care te ghideaza aratandu-ti semne care sa iti indice care e drumul de ales. Urmand aceste semne ajuti sufletul tau sa fie in aliniere cu intentiile sale aici pe pamant. La nevoie, trebuie sa infrunti totala dezaprobare a altora, asumandu-te deplin. Practica optimismul si claritatea scopurilor tale si astfel vei disipa mila de sine. Ai incredere in cunoasterea ta interioara si las-o sa fie unica ta sursa de putere pentru a avansa in viata.

Mesajul zilei de la Fecioara Maria pentru zodia GEMENI
Creeaza un spatiu sacru doar pentru tine in casa ta

Un spatiu sacru este o zona din caminul tau unde poti sa ai intimitate pentru contemplare, meditatie sau doar sa ai clipe de liniste pentru a gandi la lucruri poizitive. Acest spatiu este un teritoriu personal al tau, fie ca e vorba de o intreaga camera sau de un colt din sufragerie sau dormitor. Pune un scaun sau fotoliu confortabil si cu o perna comoda acolo apoi creaza ca un mic altar, unul care sa contina cate ceva din ce este personal si pretios pentru tine. Include o lumanare pe care sa o aprinzi cand stai acolo. Fa din spatiul tau sacru un loc confortabil in care sa stai fara sa ai ceva anume de facut sau fara sa fii zorit pentru ca trebuie sa faci altceva anume. Poti gasi tot felul de motive sau scuze sa nu faci asta, dar nu te lasa ghidat de acesti sabotori. Fa o prioritate din sanatatea ta emotionala si mentala pentru a aduce echilibru sufletului tau prin acest sanctuar. Ritmul alert de viata este si asa din ce in ce mai mare, deci ai un motiv in plus sa faci asta. Mergi in locul tau de liniste de unde poti sa iti auzi mai bine inima si sentimentele si unde te poti conecta mai bine la forta vietii care se exprima prin tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscopul dragostei februarie 2023, cu Mihai Voropchievici. Iată norocoșii zodiacului care vor avea doar reușite

 

CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: marti 31 ianuarie 2023. Mesajul si rugaciunea zilei!
Iata pentru marti 31 ianuarie 2023 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „Cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

Previziuni karmice 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Umbrele trecutului învăluie multe zodii

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.
Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC
FA-TI TIMP SA AI GRIJA DE TINE

„A avea grija de tine insuti este absolut esential acum.”

Acest mesaj vine ori de cate ori ti-ai pus propriile nevoi pe ultimul loc din lista ta. Este un semn ca esti excesiv de ocupat si nu iti dedici suficient timp pentru odihna, miscare fizica, meditatie, mancare sanatoasa, practici spirituale si alte forme de ingrijire fizica, mentala, emotionala. Asadar, primesti acest mesaj care iti transmite ca a avea grija de tine acum nu este optional ci necesar pentru sanatatea ta, fericirea ta si pentru scopul vietii tale. Dumnezeu si ingerii doresc sa iti ridice viata ca sa nu te mai simti oprimat sau victimizat. Ai de inteles nu doar ca meriti grija de sine dar trebuie sa iti dedici timp pentru ea fara intarziere. Urgenta vine ca urmare a rugaciunilor tale pentru o viata mai buna. Dumnezeu iti da puterea sa faci primul pas prin adaugarea de timp pentru grija de sine in agenda ta si prin stergerea sarcinilor nedorite. Este timpul sa spui nu spre ce te distrage si sa spui da pentru ce este prioritar, ceea ce include grija pentru sine.

Rugaciune: Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ma calauzesti sa am grija de mine asa cum tu stii cel mai bine ca merit, ca sa fiu complet echilibrat, functional, fericit si sanatos.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR
UN NOU PAS IN IUBIRE

„O viata romantica noua sau reinnoita este pregatita acum pentru tine”

Inima ta este pregatita pentru a iubi profund si acest mesaj valideaza faptul ca Universul ti-a auzit si primit rugaciunile si intentiile pentru o viata mai intensa romantica. Arhanghelul Mihail iti transmite ca energii inocente, jucause si tineresti se indreapta spre tine, deci cufunda-te in aceasta stare inclusiv cu actualul tau partener. Daca esti singur si cauti pereche, mesajul este semn al unei noi etape de curtare, de flirt, de indragostit la prima vedere si de bucuria adusa de o noua iubire.

Este totodata si un mesaj pentru tine sa te reindragostesti de propria ta viata si sa apreciezi si valorizezi viata ta cu tot ce e in ea. Focuseaza-te pe binecuvantarile pe care le ai si te vei recupla la energia iubirii din care este facut orice om. Rugaciunile de recunostinta te ajuta foarte mult sa apreciezi acest cadou uluitor pe care Dumnezeu ti l-a incredintat: viata ta.

Rugaciune: Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru iubire. Iubesc viata, iubesc oamenii din ea, iubesc darurile divine, te iubesc pe tine si toti ingerii si ghizii.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI
ESTE IN REGULA SA FII NECONVENTIONAL

„Calitatile tale unice sunt o parte importanta din misiunea ta de viata. Este in regula sa te simti si sa fii diferit fata de ceilalti.”

Acest mesaj te reasigura de faptul ca ai calitati unice care au un rol determinant in scopul tau pe acest pamant. Este posibil sa te fi simtit exclus, respins, marginalizat, ridiculizat, criticat, judecat, certat pentru faptul ca ai fost diferit, ai gandit diferit ca altii, ai simtit diferit de cum se astepta de la tine si ai facut actiuni diferite decat credeau altii ca trebuie sa faci. Poate ca ai incercat, astfel, sa te schimbi ca sa te incadrezi in randul altora si sa fii si tu „normal”. Totusi, facand asa tu tradezi cine esti cu adevarat si ignori binecuvantarile si cadourile sinelui tau autentic.

Daca opiniile si stilul tau de gandire nu sunt la fel ca al celorlalti oameni, acesta este un semn al abilitatilor tale creative. Tu ai idei proaspete, inventive, creative si talente de care omenirea are nevoie. Tu vezi lucrurile intr-un mod nou care ii va inspira si pe altii sa iasa din stagnarea si invechirea lor.

Cauta alti oameni neconventionali ca sa nu te simti singur. Ii poti gasi in locurile, activitatile si preocuparile similare celor ale tale. Ai incredere ca ii vei gasi pentru ca sunteti multi care ganditi la fel.

Rugaciune: Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ma imputernicesti si imi sustii unicitatea. Ma asum, ma accept si am curajul sa ma iubesc exact asa cum sunt. Am incredere ca viata imi aduce alaturi oameni asemenea mie alaturi de care calatoria vietii este o mare placere.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.