Meseria brăţară de aur: Fiul unui celebru spărgător de pe vremea lui Ceauşescu, săltat de DIICOT

Trei percheziţii au loc marţi dimineaţa în Bucureşti. Unul dintre aceştia este chiar fiul unui celebru spărgător de pe vremea lui Ceauşescu, zis Rechinul.

RomaniaTV.net
31 ian. 2012, 06:25
Meseria brăţară de aur: Fiul unui celebru spărgător de pe vremea lui Ceauşescu, săltat de DIICOT

Trei persoane vor fi duse la audieri sub acuzaţiile de spargeri din locuinţe. Se pare că hoţii acţionau în sectorul 3 şi în judeţul Ilfov, unde sunt mai  multe vile.

Metoda prin care acţionau era una simplă: se căţărau la etajele superioare şi intrau pe geamuri de unde luau tot ce era uşor de transportat, adică bani şi bijuterii. Vindeau „prada” la preţuri mult mai mici decât cele de pe piaţă pentru a putea scăpa repede de marfă. Cei trei care au fost deja duşi la audieri sunt hoţi cu ştate vechi, cunoscuţi deja de poliţişti. Aceştia au primit deja ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând ca în cursul de marţi să se decidă dacă vor primi mandat de arestare preventivă.

Potrivit purtătorului de cuvânt din cadrul Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, unul dintre ei, pe nume Mandache, este chiar fiul unui renumit spărgător de case de doctori şi seifuri de pe vremea lui Ceauşescu, zis Rechinul. Mandache a fost ridicat de oamenii legii direct din locuinţa sa din oraşul Pantelimon, potrivit adevarul.ro.