Meseria la care visa Andreea Esca în copilărie. Prezentatoarea nici nu știa cu ce se mănâncă televiziunea. ”Mi se părea foarte profi”

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV din România, însă puțină lume știe la ce meserie visa aceasta în copilărie. Recent, vedeta a dezvăluit că atunci când era doar un copil, televiziunea nu făcea parte din planurile sale.

20 iun. 2023, 21:50
Meseria la care visa Andreea Esca în copilărie. Prezentatoarea nici nu știa cu ce se mănâncă televiziunea. ”Mi se părea foarte profi”
Meseria la care visa Andreea Esca în copilărie. Prezentatoarea nici nu știa cu ce se mănâncă televiziunea

Meseria la care visa Andreea Esca în copilărie. Celebra prezentatoare TV a mărturisit că în perioada copilăriei sale a avut mai multe dorințe legate de meseria pe care ar fi vrut să o îmbrățișeze atunci când va crește.

Citește și Dan Negru a răbufnit din nou: „Eu şi Andreea Esca suntem excepţii. „Publicul trebuie educat și nu telecomanda interzisă. O spun eu, cel care a făcut emisiuni cu Mama natură”

Meseria la care visa Andreea Esca în copilărie

Vedeta a spus în cadrul unui interviu pentru emisiunea ”Vorbește lumea” că atunci când era foarte mică, la fel ca și alți copii, și-a dorit să să devină de la profesoară la actriță și medic militar.

„Multe, foarte multe. Am vrut să fiu profesoară, vânzătoare, actriță, medic militar și cam atât. Mi se părea foarte tare să fii medic și în același timp să porți uniformă fiind femeie. Mi se părea foarte profi și foarte sexy în același timp”, a declarat Andreea Esca, potrivit Gândul.ro.

Mai mult, Andreea Esca a dezvăluit și cum a ajuns să lucreze în cele din urmă în televiziune.

”Când eram în anul întâi, un coleg din liceu mi-a zis că se face o televiziune particulară și se caută reporteri. Așa am ajuns la Soti. Vartan Arachelian făcea interviurile cu jurnaliștii. Îmi era frică, mi se părea sever și foarte serios. Mi-a zis să merg să dau o probă în camera de alături. Acolo mi-au dat un ziar, m-au pus la o masă și mi-au zis: ”citește!”. Am citit ca la serbare. Când am ieșit, era Marilena Rotaru pe hol, ea era producătoarea din seara aceea. M-a întrebat: tu ai fost acum înăuntru și ai dat probă? Poți să rămâi diseară să ne prezinți și nouă știrile? Și așa am început. Eu eram venită de acasă, cu un pulover de la mama, pe gât, cu părul lung, nu mă coafam, nu mă fardam. Așa am intrat și am prezentat știrile prima dată în viață”, a mai spus Andreea Esca.

Citește și Cum a apărut Andreea Esca la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Prezentatoarea a atras toate privirile cu ţinuta ei