Meseria secretă a lui Andi Moisescu când nu apare la TV. Ce are de spus soţia sa, Olivia Steer VIDEO

Andi Moisescu, jurat la "Românii au talent" şi prezentator al emisiunii "Apropo TV", a reuşit ca în timpul liber să-şi facă din hobby o nouă preocupare. Mai precis, acesta este DJ, ba chiar unul de succes!

31 mai 2022, 14:09
Meseria secretă a lui Andi Moisescu când nu apare la TV. Ce are de spus soţia sa, Olivia Steer VIDEO
Meseria secretă a lui Andi Moisescu când nu apare la TV

Meseria secretă a lui Andi Moisescu când nu apare la TV. Când nu apare la televizor, Andi Moisescu mixează şi a vorbit despre pasiunea lui chiar la emisiuena „Românii au talent”.

Meseria secretă a lui Andi Moisescu când nu apare la TV. Ce are de spus soţia sa, Olivia Steer VIDEO

Andi Moisescu s-a bucurat enorm când pe scena de la „Românii au talent” a apărut DJ Hugo, tânărul care va mixa la SAGA Festival (Bucureşti, 3 -5 iunie). „Mă bucur pentru orice copil care visează să ajungă ceva și chiar începe să facă primii pași în direcția asta. Mi se pare că este mare lucru. Cred că e cel mai important lucru pe care îl pot face părinții, să-și încurajeze copiii atunci când simt că au o înclinație. Mai ales dacă înclinația aia e cumva artistică. Să-i încurajeze, să-i sprijine puțin. Îți dai seama că mă bucur pentru orice urmă de DJ. Absolut. Întotdeauna am sperat să văd DJ”, a spus Andi Moisescu pentru ego.ro.

Dieta secretă cu care Andi Moisescu se menţine în formă la aproape 50 de ani. „N-am renunțat la nimic!”

„Eu mi-am organizat la birou. Am camera care mi-a lipsit în copilărie și am la birou două pick-up-uri, mixer-uri, am boxe, chitară bas, chitară, claviaturi, tobe, nu-mi lipsește nimic. Am tot ce îmi trebuie la birou. Acolo e locul meu pe care nu l-am avut când eram mic. Ușile de la mine de la birou sunt deschise pentru toată lumea. Olivia știe lucrul ăsta. Adică eu nu fug de acasă ca să mă duc la birou. Poate să vină oricine. Muzica, trebuie să-ți spun, e frumoasă când este împărtășită. Muzica dacă o pui doar pentru tine nu are niciun farmec. Bucuria este să vezi că lumea se mișcă, asta e cea mai mare bucurie”, a mai spus Andi Moisescu.

Andi Moisescu şi Olivia Steer, căsătoriţi de 17 ani. Care este secretul relaţiei: „Nu vreau să pozez în vreun expert”