Meteorologii anunţă VREME DEOSEBIT de caldă. Vezi PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme extrem de frumoasă pentru perioada următoare. Miercuri sunt aşteptate maxime de la 8...9 grade în Delta Dunarii şi în depresiunile din estul Transilvaniei până la 17, chiar 18 grade în Oltenia. Joi, vineri şi sâmbătă tot de vreme predominat frumoasă şi caldă pentru această perioada avem parte, urmând ca de duminică temperaturile să scadă uşor.

RomaniaTV.net
11 mart. 2014, 14:33
Meteorologii anunţă VREME DEOSEBIT de caldă. Vezi PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE

PROGNOZA METEO. Miercuri presiunea atmosferică în zona ţarii noastre e in crestere si drept urmare vom avea parte de o vreme frumoasa, cu cerul variabil, chiar mai mult senin in mare parte a tarii, mai ales dupa disiparea cetii care e prezenta izolat dimineata in zonele joase. Pentru ca soarele e foarte darnic, peste zi temperaturile continua sa creasca usor si vremea devine calda pentru aceasta perioada in toata tara. Meteorologii prognozeaza asadar maxime de la 8…9 grade in Delta Dunarii si in depresiunile din estul Transilvaniei pana la 17, chiar 18 grade in Oltenia. Vantul sufla inca destul de suparatos in Moldova, in Dobrogea si in estul Munteniei precum si pe crestele muntilor, unde se mai pot depasi 50 km pe ora.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Si bucurestenii au parte de o zi de primavara frumoasa si calda, cu cerul variabil chiar senin si vant mai domol decat zilele trecute. Pana dupa amiaza mercurul din termometre ajunge la 14, poate chiar 15 grade, cu aproape 6 grade mai cald decat media climatologica.

Joi tot de vreme predominat frumoasa si calda pentru aceasta perioada avem parte, practic ne vom bucura de o zi de primavara autentica. Cerul va fi mai mult senin si doar dimineata izolatr in zonele joase va fi ceata. Vantul e ceva mai sprinten, fara insa sa ne mai deranjeze, in Moldova, in Dobrogea si in jumatatea estica a Munteniei. Temperaturiole maxime se vor situa in general intre 9 grade in estul Transilvaniei si in delta Dunarii si 16..17 grade in Banat si in vestul Olteniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Şi in Capitala vreme se mentine frumoasa si calda pentru data din calendar. Soarele domina autoritar cerul fara aproape nicio pata de nor iar vantul nu trece de moderat. Dupa o dimineata cam rece, mercurul din termometre urca destul de repede si pana dupa amiaza ajunge la maxime de 14, 15 grade.

Citeşte şi: Primul GER de primăvară. Vezi unde s-au înregistrat MINUS 14 grade Celsius, la mijlocul lunii martie

Vineri vremea frumoasa si calda continua, ba chiar este deosebit de calda in regiunile extracarpatice, unde temperaturile cresc semnificativ si ajung la valori potrivite pentru luna aprilie mai degraba. Meteorologii prognozeza valori maxime de la 12 grade in estul Transilvaniei pana la 190, 19 grade chiar in sduul si in estul tarii. Cerul va fi mai mult senin, vantul mai sufla agitat doar pe la munte si doar izolat dimineata va fi ceata.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Şi în Capitala e o zi insorita. Temperaturile mai cresc si astfel vremea devine deosebit de calda pentru data din calendar, asteptam nu mai putin de 17, 18 grade chiar in zona centrala.

Sambata vremea ne rasfata cu temperaturi mult mai mari decat mediile climatologice indeosebi in sudul si in estul tarii, vorbim despre maxime de la 10 la 20 grade. Cerul va fi mai mult senin in cea mai mare parte tarii si a zilei, dar pe sera si mai ales in nppatea de sambata spre duminica norii acopera cerul in vest, in nord si in centru unde aduc si precipitatii pe arii extinse, dar slabe cantitativ. Vor fi ploi insotite de vant tot mai alert dar si ninsori la munte iar vantul va sufla tare.

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea de PAŞTE şi 1 MAI

Duminica vremea se raceste accentuat in cea mai mare parte a tarii si temperaturile revin la valori apropiate de cele normale, dar de marti se incalzeste din nou. Duminica si luni mai cad precipitatii slabe in vest, in nord si in centru si mai putin in celelalte regiuni.

Citeşte şi PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI