Metodă de relaxare inedită pentru japonezii afectaţi de stresul pandemiei Covid-19: Sicrie şi zombi

O companie japoneză de teatru oferă o metodă de relaxare inedită pentru cei afectaţi de stresul pandemiei Covid-19: Sicrie şi zombi pentru eliberarea stresului, relatează Reuters.

RomaniaTV.net
23 aug. 2020, 06:40
Metodă de relaxare inedită pentru japonezii afectaţi de stresul pandemiei Covid-19: Sicrie şi zombi

Pentru 800 de yeni (7.60 dolari), doritorii de senzaţii tari pot petrece 15 minute fiind speriaţi de altceva, mulţumită unui grup de actori.

În noua formă de „distracţie”, participanţii stau într-un sicriu de sticlă de doi metri, ascultând o poveste de groază. În timp ce încearcă să se relaxeze într-o împrejurare oarecum neobişnuită, actorii-strigoi fac spectacol în jurul lor, atingându-i cu mâinile false şi stropindu-i cu apă.

„Pandemia este stresantă şi sperăm că oamenii pot obţine un pic de uşurare atunci când trag un urlet bun”, a declarat Kenta Iwana, coordonatorul companiei de producţie Kowagarasetai -” Scare Squad”.

„Avem nevoie să avem ceva ce puteam lua oriunde, iar sicriele sunt uşor de mutat. Tot ce trebuie să faci este să le pui într-o cameră întunecată . Este o afacere bună pentru noi şi satisfăcătoare pentru clienţii noştri”, a mai spus Iwana.