Metoda imbatabilă prin care Adina Halas a slăbit 32 kg după ce a născut: „Primele 8 kg le-am dat jos în 10 zile”

În 2011, prima asistentă tv îl aduce pe lume pe Serghei. Complet străină până atunci de problemele cu greutatea, Adina Halas s-a trezit, după sarcină, cu nu mai puţin de 32 kg în plus. A descoperit, însă, o metodă prin care a reuşit să scape într-un termen relativ scurt de ele.

25 feb. 2022, 14:24
Metoda imbatabilă prin care Adina Halas a slăbit 32 kg după ce a născut: „Primele 8 kg le-am dat jos în 10 zile”

Adina Halas a slăbit 32 kg fără să facă prea mult sport. Vedeta mărturisea, la un moment dat, că, deşi era o împătimită a sportului, a descoperit că mersul la sală îi creştea mult pofta de mâncare. Aşa că a decis să urmeze o altă cale pentru a ajunge la greutatea dorită.

A slăbit 8 kg ţinând post negru timp de 10 zile

Când am rămas însărcinată nu m-am gândit că mi se poate întâmpla și mie. Am luat 32 de kg. Eu mă îngraș când sunt fericită. Experiența mea nu este diferită. Am învățat două lucruri importante: să te informezi corect, să ai mare grijă la sursele de informație. Mâncam ciocolata tot timpul. Și am mai învățat ceva. Credeam că dacă voi face sport mult și ține dietă, voi reuși. Am constatat că făcând mult sport îmi era mult mai foame.

Am început să îmi găsesc acel reglaj. Acum știu cum sa compensez faptul că am mâncat ciocolată, ştiu ce merge pentru corpul meu. Trebuie să o iei pe drumul drept dacă vrei să arăţi bine pe termen lung. Un fizic armonios deschide multe uşi. Când te simţi bine în corpul tău, lucru ăsta se vede. Am ţinut post negru 10 zile, am dat jos 8 kilograme în zece zile”, a povestit Adina Halas la Antena 3

Citeste si Monica Anghel, despre lupta cu greutatea. Cum a slăbit 40 de kilograme: „Urmez câteva reguli!”

Adina Halas a slăbit 32 kg. În ce a constat meniul vedetei

Am mâncat proteină animală: carne, ouă, foarte multe vegetale, foarte multe legume, am redus cantităţile de fructe. Spre exemplu, nu mănânc decât maximum o porţie pe zi, până în ora 16.00. Beau foarte multă apă, fac sport de 5-6 ori pe săptămână, combin antrenamentele, am grija la ce gătesc, cu ce ingrediente gătesc.

Mănânc orez integral şi destul de rar, în general în zilele în care am un antrenament mai intens. De obicei încerc să îl înlocuiesc cu quinoa sau cu hrişcă. Fac dulciuri în casă, folosesc îndulcitor în loc de zahăr”, a explicat vedeta stilul ei alimentar de fiecare zi.

Citeste si Dieta cu care Oana Radu a slăbit 50 de kilograme: „Prima regulă şi cea mai importantă”