Monica Anghel, despre lupta cu greutatea. Cum a slăbit 40 de kilograme: „Urmez câteva reguli!”

Monica Anghel a reuşit să slăbească aproape 40 de kilograme, însă a mărturisit că, de fapt, nu s-a văzut niciodată grasă! Artista a dezvăşuit şi cum a câştigat lupta cu greutatea.

10 ian. 2022, 12:30
Monica Anghel, despre lupta cu greutatea. Cum a slăbit 40 de kilograme: „Urmez câteva reguli!”

Monica Anghel, despre lupta cu greutatea. Cum a slăbit 40 de kilograme. Artista a avut dintotdeauna o siluetă mai plină, însă acest lucru nu a deranjat-o! Mai mult,  multă vreme nici măcar nu a realizat că avea probleme cu kilogramele în plus!

Monica Anghel, despre lupta cu greutatea. Cum a slăbit 40 de kilograme

Artista a recunoscut că, înainte de a lua decizia de a slăbi, acumulase multe kilograme în plus. Semnalul de alarmă a fost tras de familie, deşi ea nu considera că are o problemă la acest capitol. „Am început să mă îngraș pe la 25-28 de ani. Începusem să mă îngraș foarte tare. Probleme cu îngrășatul meu a fost că, deși mă îngrășam pe zi ce trece cum îmi spuneau ai mei și cum mi-au tot spus până am slăbit, eu nu m-am văzut niciodată grasă și nu mi s-a părut niciodată că mă îngraș. Eu intram în magazine și, deși aveam 30 de kilograme în plus, mă uitam la hăinuțe. Probabil că se răsucise ceva acolo în capul meu, dacă eu eram foarte grasă și mă vedeam slabă”, a povestit Monica Anghel, la Antena Stars.

Monica Anghel este de nerecunoscut. Vedeta şi-a schimbat look-ul şi a slăbit foarte mult

Acum doi ani, Monica Anghel a dezvăluit cum a ajuns la performanța de a slăbi atât de mult. Nu ține o dietă strictă, dar se ghidează după câteva reguli de bun simț: „E opțiunea mea să nu mănânc pâine, paste, cartofi. Mazăre nu mănânc pentru că mă balonează. Consum salată de varză albă, varza gătită călită nu-mi face bine. Am renunțat la dulciuri, normal. Urmez câteva reguli pe care mi le-a insuflat extraordinar de bine nutriționista mea, știu foarte clar când și ce să mănânc”.

Motivul neobișnuit pentru care Monica Anghel și-a schimbat imaginea: „Mă întreba copilul dacă sunt supărată pe el”