Metodă inedită! Cum îi învaţă o profesoară pe cei mici să respecte distanţarea socială. Sunt „legaţi” de o sfoară VIDEO

Prima zi de şcoală din acest an a fost una diferită atât pentru elevi, cât şi pentru părinţi şi profesori. Elevii care s-au întors în bănci au putut observa schimbările drastice şi au fost instruiţi cum să se comporte în şcoli pe durata pandemiei de coronavirus! O învăţătoare din România a reusit să îi ajute pe cei mici să păstreze distanţarea socială cu ajutorul unei idei inedite.

RomaniaTV.net
14 sept. 2020, 13:40
Metodă inedită! Cum îi învaţă o profesoară pe cei mici să respecte distanţarea socială. Sunt „legaţi” de o sfoară VIDEO

Învăţătoare s-a folosit de bucle din metru în metru pentru a-i ajuta pe cei mici să păstreze distanţarea socială. Ideea acesteia a stârnit un val de reacţii negative pe reţelele de socializare, dar a fost şi lăudată de unii părinţi. 

Citeşte şi: PRIMA ZI DE ŞCOALĂ. Cum se desfăşoară cursurile la clasa I într-o şcoală din Bucureşti: jumătate dintre elevi din clasă, jumătate acasă

Ideea nu este folosită doar în România, ci şi în alte ţări. 

Postarea a reuşit să strângă mii de like-uri, distribuiti şi comentarii. „Este exact un joculet in care doamna invatatoare i-a implicat, avand in vedere ca nu mai au voie sa stea de mana cate doi. Mi se pare un mod creativ de a-i tine impreuna pentru a nu se pierde la iesirea din scoala. Se practica inclusiv in alte tari. Sigur, insa, noi suntem mai catolici decat papa!” , se arată într-un comentariu.