Metoda inedită prin care o profesoară a reuşit să-şi îmbrăţişeze elevii în plină pandemie. „Elevii aveau nevoie de acest lucru” FOTO

O profesoară din Indiana a găsit o metodă inedită de a îşi îmbrăţişa elevii, deoarece pandemia de coronavirus i-a onigat să păstreze distanţa socială. 

RomaniaTV.net
07 mai 2020, 11:38

Cu ajutorul a 12 pungi reutilizabile și puțină creativitate, Kelsey Pavelka a reușit să facă un costum din plastic complet cu găuri pentru brațe, pe ușa din fața casei lor. Aceasta a putut să-și îmbrățișeze elevii din nou, în timp ce se opreau să o viziteze.

„Cei mai mulți studenți au alergat până la ușa mea scârțâind!”, a spus Pavelka pentru CNN.

Pavelka a spus că a văzut inițial ideea pe TikTok, unde oamenii foloseau această metodă pentru a îmbrățișa membrii familiei. Ea a instalat şi un scaun pentru copii şi o serie de dezinfectanţi pentru a proteja copiii atunci când vin să o vadă. 

„Părinţii au împărtășit acestă idee, deoarece elevii aveau într-adevăr nevoie de acest lucru”, a spus ea. Profesoara a spus că acest moment al conexiune în viaţa reală a avut un impact special asupra unuia dintre elevii ei care a fost deprimat în ultima vreme.

Citeşte şi: Madonna susţine că a fost infectată cu noul coronavirus încă din luna martie, când se afla în Paris. „Am crezut că este o gripă”

„Când s-au întors acasa după întâlnirea cu mine, a mers direct în bucătărie şi s-a apucat să pregătească gustări, ceea ce nu mai făcea de o săptămână”, a declarat Kelsey. 

După fiecare îmbrățișare, Pavelka îi încurajează pe elevi să cureţe bariera de plastic, scaunul și chiar să ştergă recipientele de dezinfectare.