Metoda prin care un bărbat a scăpat din COLȚII unui CROCODIL: L-am lovit cât am putut cu pumnii FOTO

Un francez originar din Avignon (sud-estul Franţei) , care lucrează pe nave de pescuit în Australia, a reuşit în mod miraculos să scape după ce a fost prins de un crocodil, au anunţat luni mass-media australiene.

22 apr. 2013, 09:28

Yoann Galeran (29 de ani) înota duminică seara la Nhulunbuy (extremul nord) pentru a recupera o ambarcaţiune când a fost atacat de un crocodil de apă sărată cu lungimea de 2 – 2,5 metri, care a încercat să-l tragă sub apă, potrivit Agerpres.

„Am înotat şi poate la patru sau cinci metri de navă, am simţit lovituri puternice în cap şi mi-am dat seama că era un crocodil” , a declarat el pentru postul de radio public ABC.

Citește și Crocodilul anti-furt, cel mai nou animal de pază în casele din Thailanda VIDEO

„Totul s-a petrecut în cinci secunde (…). Mi-am dat seama că pentru a supravieţui trebuia să mă mişc cât repede. M-a prins de cap şi gît şi a încercat să mă tragă la fund. L-am lovit cât am putut cu pumnii”, a povestit el.

Fotografii publicate pe site-ul ABC îl arată pe Yoann Galeran, un tânăr atletic, cu cel puţin două plăgi la gât şi spate. ”Am avut noroc. Dacă era un crocodil mai mare, nu aş mai fi avut cap”, a spus el. Marinarul a reuşit să se ascundă la bordul ambarcaţiunii şi să navigheze pe râu, de unde a fost transportat la spital pentru a îngrijiri medicale. El a revenit pe mare luni, potrivit ABC.

Citește și O pisică a pus pe fugă un… crocodil VIDEO

Crocodilul de apă sărată, care poate atinge până la şapte metri lungime şi o greutate de peste o tonă, trăieşte în nordul tropical al Australiei. Specie protejată din anii ’70, acest crocodil s-a înmulţit semnificativ de atunci şi numărul victimelor umane în urma atacurilor comise de aceste animale a crescut proporţional.

Citește și REACŢIA UIMITOARE a unui înotător după ce este ATACAT DE UN CROCODIL VIDEO