Metoda rapidă pentru a slăbi rapid după sărbători! Un specialist cunoscut a făcut anunțul: Obținem rezultate stabile și benefice!

În perioada Sărbătorilor ridicăm bariera restricțiilor și nu ne abținem de la preparate delicioase și calorice și nici măcar de la cantitatea pe care o consumăm.

07 ian. 2022, 22:19
Metoda rapidă pentru a slăbi rapid după sărbători! Un specialist cunoscut a făcut anunțul: Obținem rezultate stabile și benefice!
foto: Pixabay

Metoda rapidă pentru a slăbi rapid după sărbători! Pentru a elimina kilogramele acumulate de sărbători este esențial să ne stabilim obiective realiste și să le putem atinge puțin câte puțin pentru a nu ne descuraja.

Metoda rapidă pentru a slăbi rapid după sărbători! Un specialist cunoscut a făcut anunțu: Obținem rezultate stabile și benefice!

“Primii paşi pe care îi avem de făcut ţin de mâncare, dar şi de activitate fizică. O siluetă care a câştigat două, patru kilograme în perioada de sărbătoare, poate foarte uşor, în câteva săptămâni, să revină la greutatea de dinainte dacă persoana respectivă începe un program de mers pe jos, să meargă la sală, pentru că sportul are un efect diuretic şi, tot lichidul care s-a acumulat din cauza dulciurilor în special, dar şi din cauza alcoolului, prin mişcare va fi eliminat.

Renunţăm şi la alcool, un important factor care ne duce la acest câştig rapid ponderal şi, un kilogram se va vedea din prima săptămână cu această metodă. Apoi, dacă luăm cina la ora 19 cel târziu, vom avea un efect de uşurare. Toate alimentele cu uşor efect diuretic şi laxativ, ne vor face bine şi fizic dar şi psihologic.

Toate aceste alimente sunt în mare parte, legumele şi fructele. Salatele care se pot combina, chiar şi cu preparatele care ne-au mai rămas de la sărbătoare, cu cârnaţii, cu toba. Dacă o bucăţică de tobă este într-o mare de andive cu muştar, vom fi foarte câştigaţi.Cârnaţii, alături de o salată de varză roşie, sau de varză de Bruxelles la cuptor, sau legume coapte.

De exemplu, sfecla, morcovul, ţelina, sunt o garnitură extraordinară pentru o fritptură de porc, sau pentru cârnaţi. Alegem nişte alimente cu acest potenţial diuretic, ca să ne ajute să ne dezumflăm.

Dacă ştim că am mâncat prost câteva zile, kilogramele acumulate sunt reprezentate în mare parte de exces de lichid şi se vor duce foarte repede. Dacă, însă, la noi, Sărbătorile au început în decembrie, avem mai mult de lucru şi s-ar putea să ne ia chiar două-trei luni, până reuşim să pierdem kilograme, care de această dată vor fi de grăsime şi nu doar de lichid, acumulate în exces. Aşa că depinde, fiecare ce a făcut, însă paşii pentru toată lumea sunt aceiaşi.

Reîmprietenirea cu legumele, cu salatele, cu legumele gătite, ele trebuie să fie baza, iar restul, carnea, brânza sau oul trebuie să fie condimentele care vin pe lângă aceste legume.”, a spus dr. Ruxandrea Pleșea, la Antena 3.

Citește și: Ce conţine meniul ideal de slăbit. Mihaela Bilic ne explică: „Aşa trebuie să arate farfuria”