Metoda simplă și eficientă prin care poți să scapi de cârcei cât ai clipi! Lidia Fecioru: „E bine să o avem întotdeauna la îndemână”

Cârceii apar atunci când ne este lumea mai dragă, însă există modalități prin care putem să scăpăm de ei în doi timpi și trei mișcări. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit leacul minune pentru a scăpa de cârcei.

11 feb. 2024, 22:46
Metoda simplă și eficientă prin care poți să scapi de cârcei cât ai clipi! Lidia Fecioru: „E bine să o avem întotdeauna la îndemână”
Metoda simplă și eficientă prin care poți să scapi de cârcei cât ai clipi!

Metoda simplă și eficientă prin care poți să scapi de cârcei cât ai clipi! Lidia Fecioru a afirmat că leacul secret care ne ajută să scăpăm de aceste crize musculare este glicerina.

Citește și Lidia Fecioru aruncă bomba! Care sunt lunile în care oamenii sunt tentați să își înșele partenerul: ”Există o explicație”

Metoda simplă și eficientă prin care poți să scapi de cârcei cât ai clipi!

„Mă gândeam că din cauza zugrăvitului și efortului pe care l-am făcut, urcat pe scară, coborât pe scară, m-au luat niște cârcei noaptea… Şi cine stătea în genunchi și plângea era Lidia.

Am căutat să vedem ce putem face să nu ne mai apuce cârceii, în afară de medicamentele pe care le putem lua şi în afară de magneziu, potasiu care sunt foarte bune, sau vitamina B6”, a declarat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena3CNN.

Bioenergoterapeutul a subliniat că prin masajul cu glicerină pe zonele afectate, mușchii se relaxează și astfel scăpăm de cârcei.

„Dacă nu le avem la îndemână, e bine să avem întotdeauna la îndemână din farmacie niște glicerină. Şi cu ea masăm mușchii de la care ne iau mai des cârceii sau gambele ori locul respectiv de la muşchiul care se contractă.

Este indicat masajul, pentru că glicerina ajută foarte bine la relaxarea mușchilor, practic la relaxarea nervilor mușchiului. Și așa scăpăm de cârcei. Cârceii pot apărea şi din cauza pantofilor cu toc sau a celor stiletto, iar degetele se strâng foarte mult şi lucrul acesta îşi spune cuvântul”, a mai spus bioenergoterapeutul.

Totodată, bioenergoterapeutul a dezvăluit un alt remediu simplu și accesibil pentru combaterea cârceilor și a senzației de picioare grele.

„E cel mai simplu leac din ultima perioadă de timp. Am auzit că pentru cei care au cârcei noaptea și senzaţia de „picioare agitate”, grele, e foarte bine să frece tălpile cu lămâie. Se taie lămâia pe jumătate şi se masează tălpile. Atât de simplu. N-am încercat, dar voi încerca, vă promit, pentru că vreau să văd cum e. În plus, miroase şi frumos.

De asemenea, dacă facem un pic de frecție pe picioare cu oțet e foarte bine. Mai e foarte bine şi să stăm cu picioarele chiar în plante de ceai. Punem într-un lighean pelin, turnăm apă fierbinte și lăsăm până se răcește și punem picioarele acolo. Aşa facem băi la picioare cu ceai de pelin”, a conchis Lidia Fecioru.

Citește și Lidia Fecioru, despre cum să îți îndeplinești dorințele! Ce este metoda 369. ”Ai nevoie de un pix și o agendă”