Metode de plată în cazinourile online

Până nu demult, utilizatorii erau reținuți, deoarece nu își doreau să folosească datele cardului bancar pe internet, la un cazinou online.

25 oct. 2023, 15:07
Metode de plată în cazinourile online

Cazinourile online sunt astăzi mai accesibile ca niciodată, așa că din ce în ce mai multe persoane se arată entuziasmate să le descopere. Le înțelegem atitudinea, deoarece nu este nimic greșit în a-ți încerca norocul, din când în când, pe un astfel de site.

Atât timp cât păstrezi o atitudine responsabilă, iar jocurile de noroc nu devin o problemă pentru tine, nu ai nimic de pierdut.

Ba chiar dimpotrivă, cu puțin noroc, poți fi fericitul câștigător al unei frumoase sume de bani!

Tot ce trebuie să faci este doar să nu privești jocurile de noroc ca pe o sursă de venit, iar mai apoi totul va fi în regulă.

Despre cazinouri este și articolul nostru, așa că în rândurile următoare îți prezentăm metodele de plată disponibile în cazinourile online!

Metode de plată la cazinouri

Metode de plată în cazinourile online

Suntem de părere că un mare avantaj oferit de cazinourile online este posibilitatea de a folosi diferite metode de plată.

Până nu demult, utilizatorii erau reținuți, deoarece nu își doreau să folosească datele cardului bancar pe internet, la un cazinou online.

Cu toate acestea, apariția alternativelor i-a convins că merită să încerce, mai ales că există astăzi mai multe metode de plată, toate fiind accesibile și mai ales sigure.

Iată care sunt metodele pe care le poți folosi pentru a efectua depuneri și retrageri la cazinourile online.

Plata cu cardul bancar

De departe cea mai populară și mai obișnuită, dacă putem spune așa, metodă de plată pe care o poți folosi pentru a efectua plăți la un cazinou online este prin intermediul cardului bancar.

Indiferent că este vorba despre un card VISA, Maestro sau MasterCard, majoritatea cazinourilor îți oferă posibilitatea de a folosi orice tip de card bancar pentru efectuarea plăților și depunerilor.

Plățile au loc instant, în doar câteva secunde, și totodată reprezintă o metodă de plată care încântă cu nivelul său de siguranță.

În plus, marea majoritate a pariorilor sunt obișnuiți cu această metodă de plată, așa că nu ar trebui să ne mire disponibilitatea ei la toate cazinourile online din România.

Plata folosind un portofel electronic

Așa cum menționam anterior, unii utilizatori pot fi reticenți în a folosi cardul bancar pentru a efectua plăți și retrageri la un cazinou online.

Pentru aceștia au apărut, de-a lungul timpului, numeroase alternative. Portofelele electronice reprezintă un bun exemplu în acest sens!

Există mai multe portofele electronice pe care le poți folosi pentru a efectua plăți la cazinouri online. Cele mai populare sunt:

  • Neteller;
  • Skrill;
  • PaysafeCard – chiar dacă acesta nu este neapărat un portofel electronic;

Cu siguranță există și alte portofele electronice, însă acestea sunt cele mai populare la cazinouri. Suntem siguri că ai auzit de ele.

Modul de funcționare al unui portofel electronic este destul de simplu. Practic, pentru a putea folosi un astfel de serviciu trebuie ca mai întâi să îți creezi un cont pe site-ul portofelului electronic, ceea ce nu este foarte dificil de făcut.

Portofelul electronic va fi conectat apoi la cardul tău bancar, pe care îl vei folosi pentru alimentarea portofelului dar și pentru a retrage banii din portofelul tău electronic.

Mai apoi, ori de câte ori vei dori să efectuezi o depunere sau o retragere la un cazinou online, trebuie să alegi portofelul electronic pentru a face asta, vei introduce datele pentru plată și te vei autentifica în contul tău pentru a confirma plata.

Poți avea în vedere și tu crearea unui cont la un portofel electronic și probabil că te vor încânta avantajele pe care le vei descoperi ulterior.

Plata în agenție

Știai că poți juca păcănele gratis online dar totodată să faci plăți în agențiile fizice? Află că se poate!

Multe cazinouri fizice au decis să facă marele pas către mediul online, fără a renunța la activitatea din sediile stradale. Prin urmare, fiind una și aceeași companie, oferă opțiunea de a efectua plățile fizic, direct în agenție.

Pentru mulți jucători, aceasta este metoda preferată de plată. Asta deoarece nu trebuie decât să se prezinte cu buletinul în cazinoul la care joacă și să ofere suma pe care vrea să o depună în contul online. De asemenea, există și opțiunea de a efectua retrageri cu plata în agenție, ceea ce este, de asemenea, o atracție.

Asta deoarece nu va mai fi necesar să folosești datele cardului bancar ceea ce, așa cum menționam anterior, pentru unii utilizatori este important. La fel ar putea fi și pentru tine.

Plata prin transfer bancar

Dacă nu vrei să folosești cardul, însă banii îi ai sau îi dorești în contul tău bancar, transferul bancar este o altă metodă de plată disponibilă la multe dintre cazinourile online.

Cel mai mare dezavantaj al acestei metode de plată este însă faptul că va trebui să aștepți destul de mult ca plata, indiferent că este vorba despre o depunere sau o retragere, să fie efectuată.

Chiar dacă nu este o metodă la fel de populară precum cele menționate anterior, merită totuși menționată, deoarece o vei găsi deseori în lista de metode de plată disponibile la cazinourile online.

Concluzii

Există o mulțime de metode de plată pe care le poți folosi atunci când vrei să îți încerci norocul din confortul propriei locuințe, folosind jocurile disponibile în ofertele cazinourilor online.

Dacă nici una dintre metodele de mai sus nu este pe placul tău, nu trebuie să uiți că ai mereu posibilitatea de a juca la păcănele gratis online, fie folosind varianta lor demo pe site-urile oficiale ale cazinourilor, fie folosind alte site-uri care au astfel de jocuri.

De asemenea, trebuie să știi că indiferent de metoda de plată folosită, impozitarea retragerilor la cazinouri sau pariuri se face direct la sursă.

În final, trebuie să subliniem importanța de a oferi un plus de atenție site-urilor pe care le accesezi deoarece nu toate sunt sigure pentru a efectua plăți online.

Site-urile cazinourilor online sunt sigure, însă există multe tentative de înșelăciune prin care se copiază designul cazinourilor, doar pentru a te determina să introduci datele cardului tău bancar.

Nu trebuie să cazi în aceste capcane, deoarece te vei trezi fără bani în cont, ceea ce nu este o situație de dorit.

Ori de câte ori folosești o metodă de plată, asigură-te că ești pe site-ul potrivit și mai ales că acesta este securizat. În acest fel, riscurile vor fi minime!