Metodele prin care poți afla cine ți-a dat unfollow pe Instagram

Dacă până acum ai crezut că nu poți afla cine ți-a dat unfollow pe Instagram, trebuie să știi există metode prin care poți vedea dacă ai pierdut urmăritori.

20 dec. 2022, 09:46
Metodele prin care poți afla cine ți-a dat unfollow pe Instagram
Află cine ți-a dat unfollow pe Instagram

Dacă vrei să știi cine ți-a dat unfollow pe Instagram, există metode care te pot ajuta în acest sens. Iaă ce trebuie să faci pentru a vedea dacă cineva nu te mai urmărește.

Instagram este o aplicație deținută de Meta și a devenit foarte populară la nivel mondial, având aproximativ două miliarde de utilizatori. În luna ianuarie a acestui an, numai în SUA erau 120 de milioane de utilizatori activi, fiind cea mai folosită aplicație pentru partajarea fotografiilor.

La fel ca pe Twitter, utilizatorii se urmăresc între ei pentru a se conecta. La fel de simplu, aceștia pot da șu unfollow atunci când nu mai vor să urmărească o pagină sau o persoană.

Pentru a vedea cine nu te mai urmărește pe Instagram există trei metode. Pentru două dintre acestea trebuie să știi numele de utilizator al persoanei care ar fo putut să îți dea unfollow.

Citește și: O hackeriță cu origini românești dezvăluie secretele rețelelor sociale: „Facebook și Twitter te cunosc mai bine decât te cunoști tu”

În primul rând, puteți verifica lista de urmăritori. După ce deschideți aplicația și vă conectați la contul de Instagram, mergeți la Profil, situat în colțul din dreapta jos. Atingeți lista cu urmăritori din partea de sus, iar în bara de căutare scrie numele contului care crezi că ar fi putut să-ți dea unfollow. Dacă apare contul respectiv, înseamnă că acea persoană încă vă urmărește. Dacă nu apare, înseamnă că nu vă mai urmărește.

O a doua metodă etse să verificați lista de persoane urmărite a unui utilizator. Mergeți la Căutare, în partea din stânga jos și scrieți numele contului. Mergeți la profilul respectiv și deschideți lista de Urmăriri. Acolo introduceți numele contului dumneavoastră. Dacă acesta apare, înseamnă că utilizatorul nu v-a dat unfollow.

Citește și: Poți vedea cine îți vizitează profilul de Facebook? Mit sau realitate

Există și aplicații terțe care te pot ajuta să vezi cine nu te mai urmărește. Însă, trebuie să știți că acestea urmăresc statisticile conturilor, printre care și cine ți-a dat unfollow, dar numai dacă le descărcați și vă conectați cu cotul de Instagram.

Majoritatea acestora au încetat să mai funcționeze din cauza unor schimbări ale platformei din 2018. Altele, precum FollowMeter, Followers Tracker Pro și Follow Cop sunt funcționale din vara lui 2022.