Mica de la Abracadabra, ULTIMELE APLAUZE. Sute de oameni au venit la înmormântarea prinţesei VIDEO

Prinţesa de la Abracadabra a fost înmormântată la Cimitirul Andronache. Alături, pe ultimul drum, i-au fost părinţii, prietenii, dar şi cei mulţi care o ştiau de la televizor şi au vrut să-şi ia rămas bun de la mica prinţesă. Îndureraţi, oamenii au venit, duminică, să o vadă pentru ultima oară pe tânăra care a părăsit această lume mult prea devreme, la doar 31 de ani.

RomaniaTV.net
17 mart. 2013, 06:59
Mica de la Abracadabra, ULTIMELE APLAUZE. Sute de oameni au venit la înmormântarea prinţesei VIDEO

Prinţesa de la Abracadabra a fost înmormântată, duminică după-amiaza, la Cimitirul Andronache din Capitală.

Sute de oameni au venit pentru a-şi lua rămas bun de la Mica. Tatăl Micăi, devastat, nu s-a dezlipit de lângă sicriul fiicei lui.


Înainte de a-i fi coborât trupul în mormânt, Mica a primit ultimele aplauze. 

La slujba oficiată, duminică, la Biserica Sf. Gheorghe, unde a fost depus sicriul Micăi, au asistat părinţii, colegii şi prietenii apropiaţi, toţi cu lacrimi în ochi şi cu durere în suflet.

Magicianul Marian Râlea şi colegii de la Abracadabra au venit cu toţii să-i aducă un ultim omagiu Micăi.

Şi noi suntem vinovaţi că nu am stat mai mult cu ea. Sigur sus în Împărăţia cea albă o s-o aştepte prinţul pe Cenuşăreasa. O să mi-o amintesc cu ochii ei, cu zâmbetul ei şi cu inteligenţa ei desăvârşită„, a declarat Marian Râlea, la ieşirea din biserică.

Mica a fost înmormântată în rochie de mireasă.

Citeşte şi: Mica de la Abracadabra a trimis un MESAJ TULBURĂTOR înainte să moară

Mica suferea de circa un an de ciroză hepatică, însă starea ei de sănătate s-a agravat foarte repede din cauza că afecţiunea a fost descoperită foarte târziu, potrivit declaraţiilor făcute pentru România TV de managerul Spitalului Fundeni, Carmen Orban.

Michaela a urmat Facultatea de Limbi Straine şi a obţinut două doctorate, la Oxford şi Viena. A fost traducător, redactor şi producător în cadrul unei edituri, lector universitar şi specialist în IT.

Citeşte şi: SFÂŞIAT DE DURERE. Ultimele cuvinte pe care tatăl Micăi de la Abracadabra i le-a spus fiicei sale