Soţia lui Michael Schumacher rupe tăcerea! ADEVĂRUL despre starea fostului pilot de Formula 1 la 6 ANI de la ACCIDENT

Corinna Schumacher, soția legendarului pilot de Formula 1 Michael Schumacher, a transmis un nou mesaj privind starea de sănătate a fostului mare campion. Michael Schumacher nu a mai fost văzut de când a suferit teribilul accident de pe 28 decembrie 2013.

26 dec. 2019, 12:39
Soţia lui Michael Schumacher rupe tăcerea! ADEVĂRUL despre starea fostului pilot de Formula 1 la 6 ANI de la ACCIDENT

Corinna Schumacher a emis un comunicat oficial după ce fanii fostului pilot de Formula 1 au anunţat vor sa lanseze un program pe reţelele sociale numit „KeepFightingMichael”.

”Lucrurile mari încep cu pași mici. Multe particule mici pot forma un mozaic imens. Împreună sunteţi mai puternici, exact la fel cum forţele combinate ale mişcării KeepFighting le dau curaj celorlalţi”, este mesajul transmis de Corinna Schumacher, conform Mirror.

Dezvăluirea care face înconjurul lumii. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ făcut de fiul lui Michael Schumacher

„Din pacate, a venit timpul. A şasea aniversare a accidentului lui Michael Schumacher se apropie. Şase ani plini de speranţă ca va ieşi într-o zi din nou in public”, a spus Reiner Ferling, unul dintre fanii care au iniţiat mişcarea „KeepFightingMichael”.

Detalii ŞOC despre tratamentul ULTRA-SECRET la care este supus Michael Schumacher

„Michael Schumacher se află încă sub tratament, care poate dura până la trei ani. Îl vizitez constant și stau de vorbă cu familia lui despre progresul pe care îl face. Soția lui vede lucrurile foarte clar și face totul ca el să aibă cele mai bune condiții”, a declarat recent doctorul Jean-Francois Payen.

Willi Webber, fostul manager al lui Michael Schumacher, a susținut în luna noiembrie 2019, că soția fostului pilot, Corinna Schumacher, ar ascunde adevărul despre starea de sănătate a soțului ei.

„Michael Schumacher se află în cele mai bune mâini posibile în acest moment şi facem tot ceea ce putem pentru a-l ajuta, cu siguranţă. Încercaţi să înţelegeţi, însă, că noi respectăm dorinţa lui de a păstra confidenţialitatea în privinţa stării sale de sănătate”, a fost răspunsul dat, într-un interviu acordat revistei She’s Mercedes, de Corinna Schumacher.

Michael Schumacher, între MIRACOL şi ŞTIINŢĂ. Medicul fostului pilot RUPE TĂCEREA: adevărul crud despre starea MARELUI CAMPION

Michael Schumacher a suferit un grav accident la schi, pe 28 decembrie 2013. De atunci, fostul mare sportiv a suferit două intervenții chirurgicale în Franța. În 2014 a fost externat dintr-un spital din Elveția, iar de atunci urmează diferite tratamente de recuperare.

Michael Schumacher este cel mai titrat pilot din Formula 1, cu șapte titluri de campion mondial (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004).