Michael Schumacher, între MIRACOL şi ŞTIINŢĂ. Medicul fostului pilot RUPE TĂCEREA: adevărul crud despre starea MARELUI CAMPION

Philippe Menasché, medicul francez la care a fost dus Michael Schumacher, a vorbit despre sterea medicală a legendarului pilot din Formula 1.

30 sept. 2019, 15:48
Michael Schumacher, între MIRACOL şi ŞTIINŢĂ. Medicul fostului pilot RUPE TĂCEREA: adevărul crud despre starea MARELUI CAMPION

Philippe Menasché, un pionier al cercetarii in privinta celulelor stem, spune ca nu e capabil de miracole, iar tratamentul pe care i-l administreaza fostului pilot nu este un experiment.

„Pentru miracole nu sunt competent. Eu si echipa mea nu facem experimente, e un termen abominabil ce nu are loc in medicina. E adevarat ca eu am fost primul care a facut un transplant de celule stem la inima, dar ciclul de teste clinice s-a terminat in urma cu doi ani”, a spus Philippe Menasché pentru La Repubblica.

Detalii ŞOC despre tratamentul ULTRA-SECRET la care este supus Michael Schumacher

Dupa ce Michael Schumacher a fost adus la Paris pentru un tratament cu celule stem, Philippe Menasché a fost asaltat de mesaje de la oameni care doreau si ei un astfel de tratament miraculos.

„In Italia aveti tot ce va trebuie, nu e nevoie sa veniti la mine la Paris. I-am trimis pe cei care m-au cautat la prietenul meu Guido Pompilio. A fost o explozie de atentie pentru departamentul nostru, dar acum am revenit la normal. In ultimii 20 de ani am progresat foarte mult, dar adevarul este ca in continuare stim foarte putin”, a mai spus Philippe Menasché.