MICHAEL SCHUMACHER, detalii TULBURĂTOARE despre accident. A zburat 10 metri prin aer

Ancheta în cazul accidentului lui Michael Schumacher a fost oprită, însă noi detalii au ieşit la iveală, referitoare la circumstanţele în care s-a produs drama în urma căreia fostul campion a intrat în comă, pe 29 decembrie 2013.

18 feb. 2014, 18:16
MICHAEL SCHUMACHER, detalii TULBURĂTOARE despre accident. A zburat 10 metri prin aer

Un comunicat al ministerului public francez aduce noi precizări cu privire la circumstanţele producerii accidentului de schi al lui Michael Schumacher, pe 29 decembrie 2013, la Meribel.

Citeşte şi Ancheta în cazul accidentului lui Michael Schumacher a fost oprită. Vezi CONCLUZIILE anchetatorilor

Potrivit raportului, fostul campion mondial de Formula 1 s-a lovit cu schiurile de o piatră şi a zburat prin aer nu mai puţin de 10,4 metri, lovindu-se în cădere cu capul de o altă piatră. Ziarul german Bild scrie că Schumacher s-a lovit de piatră cu partea dreaptă a craniului, iar ca urmare a faptului că a fost proiectat atât de violent leziunile au fost foarte grave.

Citeşte şi Veşti proaste pentru Michael Schumacher: „Are doar 50% şanse să NU rămână o LEGUMĂ”

În ultimele zile s-a speculat mult pe tema faptului că fragilitatea căştii sale de protecţie ar fi fost dată şi de camera video pe care sportivul o purta, anchetatorii spunând că ea ar fi acţionat ca un ciocan care a spart echipamentul de protecţie în momentul impactului şi a agravat lovitura la cap.

Citeşte şi Michael Schumacher, tot în comă. CASCA CU CAMERĂ i-ar fi fost fatală, spun anchetatorii