Michael Schumacher, explicaţie ŞOCANTĂ pentru starea sa: A fost dus la spitalul greşit

Mărturiile unui fost medic din cadrul Formula 1, în legătură cu accidentul suferit de Michael Schumacher sunt de natură să provoace constarnare în rândul opiniei publice. Doctorul susţine că Schumi a fost transportat la spitalul greşit, pierzându-se astfel minute preţioase din viaţa sa.

26 mart. 2014, 14:05
Michael Schumacher, explicaţie ŞOCANTĂ pentru starea sa: A fost dus la spitalul greşit

MICHAEL SCHUMACHER a suferit un accidentat la schi pe 29 decembrie 2013, la Meribel, iar echipele de intervenţie l-au transportat imediat la o clinică locală, în Moutier. După câteva zeci de minute MIchael Schumacher a fost dus la Spitalul din Grenoble, însă această perioadă de timp este crucială în astfel de cazuri, spun specialiştii.

Citeşte şi Anunţ DRAMATIC referitor la situaţia lui Schumacher: „Să fiţi pregătiţi de veşti foarte proaste”

Conform declaraţiilor lui Gary Hartstein, fostul medic al Formulei 1, Michael Schumacher a ajuns iniţial pe mâinile unor medici care nu erau specializaţi în probleme neurologice, în condiţiile în care pilotul avea răni grave la cap.

Citeşte şi Verdict teribil în cazul lui Schumacher transmis de medici familiei. Anunţul, făcut de doctorul personal

Nu poţi să duci pacienţi care au răni la cap, la o clinică unde ştii că nu există specialişti în neurochirurgie„, a declarat medicul, care acuză echipele de intervenţie că au greşit grav.

Citeşte şi MICHAEL SCHUMACHER, jignit din nou de Lewis Hamilton. Fanii germanului sunt FURIOŞI