Veste INCREDIBILĂ de ULTIMĂ ORĂ despre Michael Schumacher

Michael Schumacher continuă lupta pentru recuperare în urma accidentului grav suferit în Alpii francezi în decembrie 2013. Prietenii care l-au vizitat pe fostul mare campion din Formula 1 susţin că acesta a arătat semne de îmbunătăţire a stării de sănătate.

03 dec. 2015, 16:49
Veste INCREDIBILĂ de ULTIMĂ ORĂ despre Michael Schumacher

Michael Schumachera fost vizitat recent de Ross Brown, unul dintre oamenii cu greutate din Formula 1 care ţine legătura cu familia fostului campion.

„Eu țin legătura cu familia lui Michael Schumacher şi l-a văzut de câteva ori. Soţia sa, Corinna, mă mai sună şi îmi dă ultimele detalii despre starea de sănătate. Mă rog ca el să se recupereze cât mai mult, deşi este un proces lent, de durată”, a spus Ross Brown pentru Mirror.

CITEŞTE ŞI Imagini unice cu fiica de 18 ani a lui Michael Schumacher. Gina-Maria promite să devină o mare campioană FOTO

Ross Brawn a condus echipele Benetton și Ferrari și a contribuit în mare măsură la dominația lui Michael Schumacher în Formula 1.

Intr-un articol din Telegraph, un alt prieten al lui Michael Schumacher a spus că fostul pilot luptă încă să se recupereze. Jean Todt, președintele FIA și șeful lui Michael Schumacher la Ferrari, a spus că rămâne aproape de familia sportivului și, de asemenea, îl vizitează pe acesta de câte ori este posibil.

CITEŞTE ŞI Apropiaţii lui Michael Schumacher sunt îngrijoraţi. Se tem de ce e mai rău

„Michael Schumacher este un prieten apropiat, familia sa este foarte aproape de mine, și eu sunt foarte aproape de ei la fel de bine… El încă luptă și trebuie să continue lupta, sprijinit de familie”, a spus Jean Todt.

Michael Schumacher este îngrijit într-o camera din vila sa, transformata în salon medical, care a costat 15 milioane de euro. cel putin 15 medici se ocupa de sanatatea fostului pilot de Formula 1.