Michelle Obama, dezvăluiri despre problemele conjugale din timpul mariajului: „Am vrut să-l împing pe Barack pe fereastră”

Michelle şi Barack Obama vor împlini în luna octombrie 28 de ani de căsătorie. Fosta prima doamnă a SUA a oferit, în timpul celui mai recent episod al podcast-ului său, câteva sfaturi utile privind viaţa de cuplu, pentru o relaţie de durată.

RomaniaTV.net
07 sept. 2020, 15:38
Michelle Obama, dezvăluiri despre problemele conjugale din timpul mariajului: „Am vrut să-l împing pe Barack pe fereastră”

Michelle Obama a discutat deschis cu prezentatorul TV Conan O’Brien despre propriile sale probleme conjugale: „Au fost momente când am vrut să-l împing pe Barack pe fereastră. Și spun asta pentru că trebuie să știi că sentimentele vor fi intense. Dar asta nu înseamnă că renunţi. Și aceste perioade pot dura mult, chiar ani„.

Din punctul de vedere al lui Michelle, mulţi tineri tind să renunţe când problemele apar, însă ei ar trebuie să lupte, să „repare” ceea ce nu mai merge. „Cuplurile tinere se confruntă cu aceste provocări și sunt gata să renunțe, deoarece cred că sunt distruse. Și vreau doar să spun, uite, dacă asta poate distruge o căsătorie, atunci Barack și cu mine suntem distruşi în continuare, dar avem o căsnicie foarte puternică. Și dacă aș fi renunțat la el, dacă m-aș fi îndepărtat de el, în acele vremuri grele, atunci mi-ar fi scăpat și toată „frumusețea” care era acolo”, a explicat soţia lui Barack Obama, potrivit Vogue.

În ceea ce privește calitățile care sunt cele mai importante atunci când vine vorba de a găsi pe cineva cu care să-ți petreci viața, Michelle Obama a comparat alegerea unui partener cu „alegerea echipei preferate de baschet”. Acesta a subliniat importanța acordării de timp pentru a vedea cum se comportă persoana cu care te întâlnești „într-o serie de situații”.

Citeşte şi: Cartea fostei Prime Doamne a SUA, Michelle Obama, vândută în 1,4 milioane de exemplare

Barack Obama, printre cei mai urmăriţi politicieni de pe Twitter

Barack Obama este pe cel mai urmărit politician de pe Twitter, având nu mai puţin de 122,2 milioane de urmăritori.

Locul doi e deţinut de actualul preşedinte SUA, Donald Trump, care e urmărit de 85,7 milioane de internauţi. De actualul lider de la Casa Albă ştie toată lumea că foloseşte reţeaua socială pentru a-şi trimite mesajele direct, în condiţiile în care a spus în repetate rânduri că cea mai mare parte a presei răspândeşte fake news este „inamicul publicului”.

Majoritatea liderilor politici sunt activi pe reţelele sociale, mai ales în timpul campaniilor electorale.

Joe Biden este şi el în topul celor mai urmăriţi politicieni de pe Twitter, având 9,2 milioane de fani. Emmanuel Macron este urmărit de 5,7 milioane de persoane, Borris Johnson de 2,9 internauţi. Pe listă se află şi premierul demisionar al Japoniei, Shinzo Abe, care are 2,2 milioane de abonaţi pe Twitter.

Liderul Rusiei, Vladimir Putin, are aproape 840 de mii de urmăritori, fiind urmat Ursula von der Leyen, preşedinta Comisiei Europene, care are 360 de mii de urmăritori.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, postează mai rar, cam de două ori pe lună, şi e urmărit de pesre 165 de mii de internauţi.