Microbuz cu 17 persoane, răsturnat după accident înfiorător în Bacău. Şase oameni au ajuns la spital

Grav accident în județul Bacău între un microbuz cu 17 persoane și o maşină. 6 oameni au ajuns la spital.

30 ian. 2021, 09:36
Microbuz cu 17 persoane, răsturnat după accident înfiorător în Bacău. Şase oameni au ajuns la spital
foto: bacau.net

Un microbuz cu 17 persoane s-a ciocnit cu un autoturism sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 7:30 în localitatea Helegiu, pe Dn11, între Bacău şi Oneşti. Traficul în zonă a fost blocat în urma accidentului.

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de ambulanţă pentru a acorda primul ajutor victimelor.

„În microbuz se aflau 17 persoane, din care doar 3 cu leziuni minore. În autoturismul Logan se aflau 2 persoane. La CPU Oneşti au fost transportate astfel: 1 persoană (conducatărul auto de pe autoturismul Logan) transportat de SMURD Oneşti şi 5 persoane transportate de 3 ambulanţe SAJ.” au declarat reprezentanţii ISU Bacău, conform Bacău.net.

Microbuz cu 17 persoane, răsturnat după accident înfiorător în Bacău. Trafic blocat în zonă

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a anunţat că, din cauza unui accident în care au fost implicate un autoturism și un microbuz, circulația este întreruptă pe DN 11Bacău – Onești, în loc. Helegiu.

Poliţiştii fac cercetări la fața locului pentru a determina cauzele și condițiile producerii accidentului.

Citeşte şi: Accidente cumplite pe şoselele din ţară. Două persoane au murit şi mai multe au fost rănite

Alte accidente cumplite au avut loc pe şoselele din ţară, în ultimele zile. Un accident grav s-a petrecut, joi, în judeţul Teleorman, pe DN 52, la ieşire din Alexandria spre Furculesti.

Două persoane au murit, iar o tânără de 16 ani a fost rănită în urma impactului dintre două maşini.

În ciuda eforturilor depuse de echipajele de salvare deplasate la fața locului, două persoaane au decedat în urma accidentului rutier.

Tot joi, un accident grav s-a petrecut în Constanţa. Trei persoane au fost rănite după ce o maşină a intrat într-un stâlp. Accidentul s-a petrecut pe strada Constantin Sandu Aldea. Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină de urgenţă, potrivit replicaonline.ro.

Citeşte şi: Accident mortal la intrare în București. Șoferul a fost proiectat prin lunetă

Miercuri, 27 ianuarie, un accident mortal s-a produs la intrarea în Capitală, pe bulevardul Theodor Pallady dinspre  A2 către Bulevardul 1 Decembrie. Șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în copac.

În urma impactului acesta a fost proiectat în afara autovehicului. Paramedicii au încercat să-l resusciteze zeci de minute, însă nu au putut să-l salveze, astfel că au fost nevoiți să declare decesul.