Microbuz cu 18 copii implicat într-un accident în Olt. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Un microbuz în care se aflau 18 copii și doi adulți a fost implicat luni în localitatea Deveselu. Microbuzul s-a ciocnit cu o mașină condusă de o femeie. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

02 oct. 2023, 14:13
Microbuz cu 18 copii implicat într-un accident în Olt. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Un autoturism şi un microbuz în care se aflau copii au fost implicate, luni, într-un accident rutier produs în localitatea Deveselu, pe DN54, judeţul Olt. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

Şase adolescenţi cu vârste între 15 şi 17 ani şi o femeie în vârstă de 59 de ani au fost transportaţi la spital. Toate cele şapte persoane transportate la spital sunt conştiente şi cooperante şi nu prezintă răni sau traumatisme care să le pună viaţa în pericol.

„Toate persoanele implicate în accident au fost monitorizate la locul evenimentului. Şase persoane aflate în microbuz (cu vârste între 15 şi 17 ani) şi femeia care conducea autoturismul, în vârstă de 59 de ani, au fost transportate la Spitalul Caracal. Toate victimele erau conştiente şi cooperante şi nu prezentau răni sau traumatisme care să le pună viaţa în pericol”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Citește și: Denis a murit cu două zile înainte de a împlini 18 ani. Adolescentul și-a găsit sfârșitul pe E85, într-un accident de motocicletă

Echipajele operative au intervenit cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, şapte echipaje SMURD şi trei echipaje din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt.

Citește și: Familie distrusă în accident. Doi frați de 21 și 23 de ani au murit pe loc în Argeș