Microbuz cu călători, implicat într-un accident în Eforie Nord. Sunt mai mulți răniți

Grav accident în Eforie Nord în care au fost implicate un microbuz în care erau 10 persoane și un autoturism. Cinci persoane au fost rănite, însă doar trei au ajuns la spital.

06 mart. 2023, 11:05
Microbuz cu călători, implicat într-un accident în Eforie Nord. Sunt mai mulți răniți

Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident rutier ce a avut loc luni, la Eforie Nord, în care au fost implicate un microbuz cu călători şi un autoturism. Trei dintre victime au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe Constanţa.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, toate cele cinci victime se aflau în microbuz. Trei dintre ele au suferit traumatisme la membrele superioare, respectiv cranio-faciale, fiind transportate la spital. Celelalte două persoane au primit îngrijiri medicale la faţa locului și au refuzat transportarea la unitatea spitalicească, potrivit ziuaconstanta.ro.

Citește și: Val de accidente în ultimele ore în Capitală. Două ambulanțe s-au răsturnat. Carambol pe Bulevardul Iuliu Hațieganu

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” a informat că în microbuz erau zece persoane, iar în autoturism, cinci persoane.

Citește și: Accident teribil pe un drum din Vaslui. Șoferul uneia dintre mașini a murit. Alte cinci persoane, între care și un copil, sunt rănite

La locul producerii accidentului au fost mobilizate două echipaje SMURD, alte două ale SAJ, o autospecială pentru transport victime multiple şi un echipaj de stingere a incendiilor cu modul de descarcerare.