Microbuz cu copii, implicat într-un accident în Suceava. Șofer rănit, după ce a intrat cu duba într-un magazin

Un microbuz în care se aflau 12 copii a fost implicat într-un accident la Sadova, în Suceava. De asemenea, un șofer a fost rănit, după ce a intrat cu o dubă într-un șopru de pe marginea drumului, la Plopeni.

25 mai 2023, 11:45
Microbuz cu copii, implicat într-un accident în Suceava. Șofer rănit, după ce a intrat cu duba într-un magazin

Un accident în care sunt implicate 17 persoane, printre care 12 copii, s-a produs, joi, pe raza localităţii Sadova, județul Suceava. Un microbuz de transport copii şi un autoturism s-au ciocnit.

La locul accidentului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD. De asemenea, în ajutorul victimelor a intervenit și un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava.

Potrivit ISU Suceava, în urma evaluării medicale, doi adulţi cu diferite traumatisme au fost transportaţi la spital, iar un copil a fost asistat medical la locul evenimentului.

Citește și: Șofer beat, cercetat penal după ce a intrat cu mașina într-un grup de oameni, în Buzău. Printre victime se află și tatăl bărbatului

 

Șofer rănit, după ce a intrat cu o dubă într-un magazin de pe marginea drumului

O dubă scăpată de sub control a ieșit în afara părții carosabile, pe DN 29, pe raza localității Plopeni. Accidentul s-a produs joi dimineață, în jurul orei 06.30 în județul Suceava.

Citește și: Șofer român, erou în Italia! Bărbatul a reușit să evite o catastrofă și să salveze viața a zeci de oameni

Un șofer în vârstă de aproximativ 22 de ani, care livra pâine la magazinele din orașul Salcea, a pierdut controlul volanului și, cel mai probabil din cauza vitezei și a neatenției, a zburat efectiv de pe șosea într-o curbă ușoară. În drumul său, mașina a lovit un semn de circulație, după care a intrat prin poarta unei gospodării spulberând stâlpi de beton, iar în final s-a înfipt într-un fost magazin, care acum era folosit drept garaj și loc de întâlnire pentru un partid politic.

Conducatorul auto a ramas incarcerat. La fata locului a intervenit  modulul SMURD, cu o autospeciala pentru descarcerare si un echipaj de prim ajutor.