Microbuz cu români prăbușit în prăpastie, în Italia. Un bărbat de 30 de ani a murit

Un microbuz cu români s-a prăbușit într-o prăpastie, în Italia. Un tânăr de 30 de ani a murit, iar alte trei persoane au fost rănite și au ajuns la spital.

21 sept. 2023, 15:01
Microbuz cu români prăbușit în prăpastie, în Italia. Un bărbat de 30 de ani a murit

Un microbuz la bordul căruia se aflau cinci români s-a prăbușit într-o prăpastie adâncă de peste 20 de metri, în Italia. Unul dintre pasageri, un tânăr de 30 de ani din Botoșani a murit pe loc.

Citește și: Poveste tragică! Nicoleta este femeia care a plecat în Spania din dragoste. Bărbatul pe care îl iubea s-a dovedit a fi un criminal cu sânge rece

Nenorocirea a avut loc miercuri seară, în localitatea Centallo, provincia Cuneo din Piemonte. Botoșăneanul era pasager în microbuz.

Potrivit presei italiene, în timp ce circula pe Strada Provincială 3, porțiunea care leagă centrul localității Centallo de Castelletto Stura, șoferul microbuzului a pierdut controlul mașinii într-o curbă. Microbuzul a ieșit de pe carosabil și s-a prăbușit de la o înălțime de peste 20 de metri într-o prăpastie.

Citește și: Cine sunt cei patru muncitori morți după explozia de la Călimănești. Cel mai tânăr avea 29 de ani, abia făcuse nunta și urma să devină tată

În urma accidentului, bărbatul de 30 de ani a murit pe loc. Alți trei români au fost răniți.