Microbuz de transport persoane şi 3 maşini, implicate în accident în Arad. 14 persoane au ajuns la spital

Un microbuz de transport persoane şi trei autoturisme au fost implicate într-un accident, luni, în municipiul Arad. 14 persoane au fost rănite şi au fost transportate la spital.

01 aug. 2022, 08:34

Accidentul în care au fost implicate un microbuz de transport persoane şi trei autoturismea avut loc la ieşirea din municipiul Arad spre Nădlac, în apropiere de Galleria Mall.

Citeşte şi: Copil în comă, după ce a căzut de la etaj în mall. Micuţul a scăpat de sub supravegherea mamei sale

S-au deplasat la faţa locului mai multe echipaje ale Serviciului de de Ambulanţă Judeţean şi SMURD.

În urma accidentului au rezultat 14 victime. Acestea au fost evaluate la fața locului de către echipajele medicale prezente și transportate la spital.

„Din cercetări a reieşit că un bărbat de 41 de ani, din municipiul Arad, a condus un autoturism pe Calea Aurel Vlaicu, iar la intersecţia cu strada Meşterul Manole ar fi intrat în coliziune cu un microbuz, condus de un bărbat de 54 de ani, din localitatea Fântânele, care se afla oprit la culoarea roşie a semaforului, microbuzul fiind proiectat într-un alt autoturism din faţă, condus de o arădeancă de 30 de ani. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a 14 persoane. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Citeşte şi: Accident teribil. Poliţiştii au fost şocaţi când au văzut poziţia maşinii şi cine era şoferul