Microbuz plin cu români, implicat într-un accident cumplit în Italia. O persoană a murit pe loc

Un accident grav s-a petrecut în Italia. Un microbuz în care se aflau nouă muncitori români plin cu români a fost izbit în plin de o maşină condusă de o şoferiţă italiancă. În urma impactului, femeia a murit pe loc.

27 aug. 2021, 17:46
Microbuz plin cu români, implicat într-un accident cumplit în Italia. O persoană a murit pe loc
Microbuz plin cu români, implicat într-un accident cumplit în Italia. O persoană a murit pe loc

Microbuz plin cu români, implicat într-un accident cumplit în Italia. S-a întâmplat pe un drum din localitatea Enna. Microbuzul se îndrepta spre Sicilia, când, la un moment dat, un autoturism a intrat în plin în el.

Microbuz plin cu români, implicat într-un accident cumplit în Italia

În microbuz se aflau nouă muncitori în agricultură, toţi fiind cetăţeni români. La un moment dat, maşina condusă de o şoferiţă italiancă a intrat cu viteză în microbuzul în care se aflau românii.

În urma imapactului, toţi cei nouă români au fost răniţi, iar şoferul microbuzului a fost internat în stare critică la spitalul Sant’Elia din Caltanissetta, potrivit publicaţiei italiene ragusaoggi.

Din păcate, şoferiţa care a provocat accidentul a murit pe loc.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul cumplit.

Citeşte şi Accident cumplit în Italia. Doi şoferi au murit arşi de vii, după ce un TIR a intrat într-o cisternă

Accident înfiorător în Italia. O tânără româncă însărcinată a murit pe loc

Un accident înfiorător a avut loc în Italia. O româncă în vârstă de 25 de ani a murit pe loc. Tânăra urma să devină mămică, fiind însărcinată în patru luni.

Tragedia s-a petrecut pe drumul metropolitan 54, lângă Lido Altanea din Caorle. Potrivit primelor informaţii, iubitul Cristinei a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens, după care s-a izbit de o maşină condusă de un şofer în vârstă de 61 de ani.

În urma impactului, tânăra de 25 de ani a murit pe loc, iar iubitul acesteia a suferit răni grave. La fața locului au intervenit pompierii din San Donà și ambulanţe din Caorle și Portogruaro, potrivit Il Gazzettino.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa Cristinei, fiind nevoiţi să declare decesul. Iubitul ei a primit primele îngrijiri la faţa locului, după care a fost transferat cu elicopterul la spital.

Şoferul în vârstă de 61 de ani a suferit răni uşoare în urma accidentului.

Citeşte şi Un șofer a devenit erou în Italia. A salvat 25 de copii din autobuzul care a luat foc într-un tunel