Microbuz şcolar, împins de elevi ca să pornească. Imagini virale

Mai mulţi elevi de la o şcoală din judeţul Ialomiţa au fost surprinşi în timp ce împingeau microbuzul şcolar, pentru a-l ajuta să pornească. Imaginile au devenit virale pe internet.

21 feb. 2022, 17:02
Microbuz şcolar, împins de elevi ca să pornească. Imagini virale

Microbuz şcolar, împins de elevi ca să pornească. Incidentul neobişnuit s-ar fi întâmplat în judeţul Ialomiţa.

Microbuz şcolar, împins de elevi ca să pornească

Citeşte şi Accident grav cu microbuz şcolar în Dâmboviţa: doi morţi şi nouă răniţi VIDEO

Mai mulţi elevi de la o şcoală din Ţăndărei au fost surprinşi în timp ce împingeau microbuzul şcolar, care nu mai voia să pornească. Se pare că acesta a luat-o din loc, abia după ce a fost împins de copii.

În imaginile devenite virale pe internet se vede cum micuţii care împing microbuzul se bucură foarte mult în momentul în care acesta porneşte.

Microbuz şcolar cu elevi, implicat într-un accident rutier. A fost activat planul roşu de intervenţie

Citeşte şi Autobuz şcolar, lovit de tren pe calea ferată. 12 persoane au fost rănite în accident

Un microbuz şcolar cu elevi a fost implicat într-un accident rutier. S-a întâmplat pe DJ 101F în localitatea Drăgăneşti. Un autoturism marca Porsche a pătruns pe contrasens şi a lovit în plin microbuzul.

În microbuz se aflau în total 18 persoane, respectiv 16 copii cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani, precum şi doi adulţi. Din primele informaţii, patru elevi au fost răniţi mai grav şi transportaţi la spital în Ploieşti. Ceilalţi au fost evaluaţi în ambulanţe. Ulterior, alţi copii au fost transportaţi la spital.

La faţa locului au fost mobilizate o autospecială de stingere, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de descarcerare, 10 ambulanţe SMURD şi patru ambulanţe SAJ.

„Pentru gestionarea situației, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție. La acest moment acționează 1 mașină de stingere, 10 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple și 4 ambulanțe SAJ. Misiunea este în dinamică.”, au anunțat și reprezentanții ISU Prahova.