Accident grav cu microbuz şcolar în Dâmboviţa: doi morţi şi nouă răniţi VIDEO

Un microbuz de transport persoane și un autoturism s-au ciocnit, joi dimineață, pe DN 71, în apropierea localității Aninoasa, județul Dâmbovița. Două persoane au murit, iar nouă sunt rănite şi au fost transportate la spital.

10 iun. 2021, 08:22
Accident grav cu microbuz şcolar în Dâmboviţa: doi morţi şi nouă răniţi VIDEO

Accident grav în Dâmboviţa. UPDATE ORA 09.28

Nouă copii au ajuns la spital în urma accidentului de joi dimineaţa de la Aninoasa, judeţului Dâmboviţa, şase dintre aceştia fiind duşi cu ambulanţe, iar trei cu alte mijloace de transport, informează ISU Dâmboviţa.

În accident au murit doi adulţi – şoferul microbuzului şi o persoană însoţitoare a copiilor.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 71 Târgoviște-Sinaia, în apropierea localității Aninoasa, județul Dâmbovița, a avut loc o coliziune între un microbuz de transport persoane și un autoturism.

La intrare în comuna Aninoasa, șoferul microbuzului, un bărbat de 64 de ani, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autovehicul care circula regulamentar, intrând în coliziune cu aceasta. Impactul a fost deosebit de puternic încât microbuzul cu elevi s-a răsturnat.
Şoferul microbuzului și însoțitorul copiilor, în vârstă de 60 de ani, aflat și el în față, au decedat pe loc.

Citeşte şi: Dezvăluiri şocante despre tânărul care a provocat accidentul cu 15 maşini în Iaşi. „Era coerent doar un minut, apoi delira”

Traficul rutier a fost oprit în totalitate, fiind deviat pe străzi din localitate, pentru a permite intervenția echipajelor specializate.

Accident spectaculos! O şoferiţă a intrat cu autoturismul prin gardul unei case şi a plonjat în piscină VIDEO

Accident grav şi la Buzău. Patru tineri au fost răniţi după o coliziune frontală

La volanul uneia dintre maşini se afla un şofer de 22 de ani, iar autoturismul care venea din sens opus era condus de un şofer de 21 de ani.

În urma impactului frontal, şoferul de 21 de ani, doi pasageri din maşina sa de aceeaşi vârstă şi un pasager din celălalt autovehicul, un tânăr de 22 de ani, au fost răniţi.

O serie de evenimente rutiere soldate cu victime, în care au fost implicate microbuze, autocare sau autobuze, au mai avut loc în 2021: 

27 mai – un microbuz cu opt persoane s-a răsturnat în Copăceni, judeţul Cluj, iar o parte dintre pasageri au necesitat îngrijiri medicale.

12 martie – un microbuz care transporta muncitori şi un autoturism au fost implicate într-o coliziune pe DN 28 Iaşi – Târgu Frumos, în zona localităţii Podu Iloaiei, judeţul Iaşi. Şapte persoane au fost rănite.
3 martie – 26 de persoane, dintre care 19 copii, au fost implicate într-un accident rutier produs pe raza localităţii Arbore, în urma coliziunii unui microbuz şcolar cu două autoturisme. Şapte persoane au fost transportate la spital.