Microsoft a lansat harta de urmărire LIVE a cazurilor de COVID 19 la nivel mondial

Microsoft a lansat duminică (15) o hartă live care urmărește cazurile de coronavirus la nivel mondial, prezentând date actualizate pe țări, inclusiv numărul total de infectați, numărul de recuperați și decese, printre alte informații.

RomaniaTV.net
18 mart. 2020, 09:46
Microsoft a lansat harta de urmărire LIVE a cazurilor de COVID 19 la nivel mondial

Creat de motorul de căutare Bing, trackerul Covid-19 folosește date din surse precum Organizația Mondială a Sănătății (OMS), Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din Statele Unite (CDC) și Centrul European pentru Prevenirea și Controlul Boli (ECDC).

Pe lângă faptul că indică numărul de cazuri active, recuperate și fatale, instrumentul oferă cele mai noi știri despre coronavirus, cu videoclipuri informative despre Covid-19, modalități de prevenire și alte detalii care pot ajuta la prevenirea panicii.

În cazul Statelor Unite, harta este și mai detaliată și completă, deoarece permite verificarea informațiilor de către stat, în timp ce în alte țări datele sunt prezentate în general.

Pentru a verifica pagina live pentru coronavirusului creat de Microsoft, accesați https://www.bing.com/covid. Puteți verifica informațiile din colțul din stânga sau răsfoiți harta trecând mouse-ul peste țara dorită pentru a verifica detaliile.

Făcând clic pe una dintre țări, se afișează un meniu cu informații mai detaliate despre regiune, pe lângă cele mai recente știri locale despre evoluția Covid-19.

Citeşte şi: BILANŢ CORONAVIRUS: 246 de cazuri confirmate în România. 29 de cazuri noi faţă de ultima raportare