Microsoft vrea să restrângă utilizarea Windows 7

Odată la câteva luni sau la câţiva ani, în funcţie de dispoziţia conducerii Microsoft publică o listă cu aplicaţii software, servicii şi sisteme de operare pentru care urmează, în viitorul apropiat, să înceteze oferirea suportului.

RomaniaTV.net
10 iul. 2014, 12:27
Microsoft vrea să restrângă utilizarea Windows 7

Pentru cele mai multe dintre ele, acea noţiune generică de suport se referă la oferirea de diverse actualizări la intervale regulate de timp.

Pe cea mai recentă listă de acest tip, publicată în urmă cu câteva zile, se ascund nişte titluri care s-ar putea să vă sperie un pic sau, în cel mai bun caz, să vă frustreze. Deşi nu se aşteaptă nimeni ca Microsoft să ofere suport pentru produsele sale pe o perioadă de timp nedeterminată, începe să devină evident că abuzează de această autoritate, scandalul cu Windows XP de acum câteva luni fiind cea mai recentă dovadă a acestui fapt.

Spre deosebire de alte dăţi, lista este destul de stufoasă şi include produse foarte populare. Pe 9 septembrie 2014 se va încheia de exemplu suportul pentru dispozitivele care rulează Windows Phone 7.8.

Continuarea pe Playtech.ro.