Micul Hercule şi fratele lui, acuzaţi că iau steroizi VIDEO

Giuliano Stroe, supranumit "Micul Hercule" şi fratele său, Claudiu Stroe, i-au uimit pe americani, care le-au oferit deja titlul de "cei mai puternici copii din lume. Unii nu cred însă în forţa celor doi şi cred că la mijloc sunt practici necurate.

RomaniaTV.net
01 mart. 2012, 15:59
Micul Hercule şi fratele lui, acuzaţi că iau steroizi VIDEO

Deja bine cunoscuţi în România, Giuliano şi Claudiu Stroe, din Galaţi, uimesc America. Un filmuleţ cu cei doi băieţei din Galaţi, în vârstă de 7 ani şi, respectiv, 5 ani, a fost postat pe YouTube, unde chiar a stârnit replici.

Americanii îi numesc pe cei doi cei mai puternici copii din lume şi prezintă povestea lor, subliniind că au ridicat greutăţi încă de la vârsta de doi ani, sub supravegherea tatălui lor, care le şi coordonează antrenamentele zilnice de câte două ore.

Povestea mini-culturiştilor români a dat naştere la reacţii pe YouTube, unde a apărut şi un filmuleţ-replică, realizat de o pereche de gemeni care îi ironizează pe puştii din Galaţi, afirmând că au luat steroizi, şi îl acuză pe tatăl lor că i-a maltratat punându-i să ducă o asemenea viaţă la vârste atât de fragede.