Micutzu îi dă replica lui CTP care a criticat „Teambuilding”: „E o ocupație a lui să fie critic de film”

Micutzu, unul dintre actorii din "Teambuilding", i-a dat replica lui Cristian Tudor Popescu, după ce jurnalistul a criticat controversatul film.

13 ian. 2023, 10:09
Micutzu îi dă replica lui CTP care a criticat „Teambuilding”: „E o ocupație a lui să fie critic de film”

Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, i-a răspuns lui CTP la comentariile legate de „Teambuilding”, filmul care a fost vizionat de o mulțime de români. Lungmetrajul regizat de Matei Dima a fost lăudat de mulți, însă alții l-au ridiculizat și au spus că e un film foarte prost.

”Nu am ce să spun, pentru că dânsul e entitled (n.r. îndreptățit), să zic așa, cu un termen din limba engleză, să aiba o parere. Din câte știu e o ocupatie a lui sa fie critic de film. Cum nici doamnei Irina Margareta Nistor nu am ce să-i spun, dar m-am bucurat că m-a sunat și m-a felicitat pentru rol”, a transmis Micutzu.

Un internaut i-a explicat lui Micutzu că „arogant” ar fi o traducere mai potrivită a termenului „entitled”, în cazul de față. „Intelectualul Micutu a dat-o pe engleza lui de balta. Entitled are mai multe sensuri, printre care si arogant, asa ca cei doi itelectuali, viitori dottore in romana-engleza au ales ce au dorit(de ce indreptatit si nu arogant?)”.

Citește și Cosmin Nedelcu a primit un mesaj dur de la o femeie după „Teambuilding”: „Mă voi bucura când voi afla vestea că te-a lovit moartea subită”

Filmul „Teambuilding” a rulat în cinematografele din România din luna septembrie, dar abia din decembrie a fost urcat pe Netflix. Abia după ce lungmetrajul a fost postat pe internet au început dezbaterile.

CTP, dezgustat de filmul „Teambuilding”: „L-am văzut până la jumătate, a trebuit să mă opresc”

Printre cei care nu au fost deloc impresionați de producție se numără și Cristian Tudor Popescu. Jurnalistul a criticat faptul că producția a fost plină de clișee, vulgarități și că jocul actoricesc a lăsat de dorit.

”Sunt întrebat de ce nu spun nimic de filmul românesc Teambuilding. Mai ales că scriu alții despre el pe net și pretind că aș fi scris eu. Există un răspuns: l-am văzut până la jumătate, acasă, pe computer, și a trebuit să mă opresc pentru că se umpluse încăperea de maimuțe antropoide care râdeau. Nu de film, râdeau de mine. Dacă aș și scrie ceva, orice, despre Teambuilding, cred că primatele ar începe să mă scuipe”, a spus CTP.