Micutzu va face muncă în folosul comunității pentru 30 de zile, după scandalul de pe Calea Victoriei. ”Măcar treci, grasule obosit, pe la trecere”

Micutzu a intrat în atenția românilor deja de multă vreme. Pe numele său real, Cosmin Nedelecu, nu pare să aibă cea mai bună perioadă, asta pentru că va trebui să efectueze 30 de zile de muncă în folosul comunității la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sector 4, în dosarul în care era cercetat pentru amenințări, după un scandal de pe Calea Victoriei, în urmă cu trei ani.

15 mart. 2024, 20:40

În urmă cu trei ani, respectiv în luna august 2021, Micutzu, pe numele său rea Cosmin Nedelcu, a fost implicat într-un scandal, chiar în Capitală.

Citește și Micutzu, despre durerea prin care a trecut prietenul său, Cătălin Bordea, după ce Livia l-a părăsit pentru Spike, cavalerul de onoare de la nunta lor. ”I se poate întâmpla oricui, ăsta e blestemul”

La vremea aceea, comediantul a fost abordat de un grup de trecători, în timp ce traversa Calea Victoriei. Persoanele respective l-au jignit pe Micutzu, și, cum era de așteptat, acesta a și reacționat, însă întreaga situație a degenerat într-o altercație verbală.

Inițial, pe numele actorului fusese deschis un dosar penal, în care era cercetat pentru fapte de amenințare.

Trei ani mai târziu, Micutzu a scăpat de dosarul penal, fiind nevoit să presteze muncă în folosul comunității la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sector 4.

După scandalul din 2021, în care Micutzu a fost implicat, autoritățile au decis ca actorul să presteze 30 de zile de muncă în folosul comunității, renunțându-se astfel la urmărirea penală.

Cosmin Nedelcu trebuie să se prezinte la Serviciul de Probațiune, acolo unde va efectua un control medical, apoi va începe activitățile indicate de procurori și aprobate de instanță.

„În baza art. 318 alin. 15 C.proc.pen. admite cererea formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti.

Constată legalitatea şi temeinicia ordonanţei cu nr. 7329/160/P/2021, din data de 06.02.2024, emisă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti şi confirmă soluţia de renunţare la urmărirea penală faţă de suspectul Nedelcu Cosmin, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare, prev. de art. 206 alin. 1 C. pen., faţă de suspectul Şuiu Georgian, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin. 2 C. pen. şi faţă de suspectul Comănescu Nicolae Liviu, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin. 1 C. pen şi lovirea sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin. 2 C. pen.

În temeiul art. 275 alin. 3 C.proc.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, persoanei vătămate şi procurorului prin mijlocirea grefei astăzi, 14.03.2024”, se arată în decizia definitivă a instanței de judecată, potrivit Gândul.ro.

”Grasule obosit”

În urmă cu trei ani, în anul 2021, în timp ce traversa Calea Victoriei, Micuztu s-a ”încăierat” cu un grup de băieți, care inițial i s-au adresat ironic, ceea ce l-a scos din sărite pe actor.

Situația a degenerat rapid și aceștia au ajuns să se amenințe reciproc. Ba mai mult, în final, s-a ajuns chiar la îmbrânceli sau geamuri sparte.

Comediantul și alte trei persoane implicate în altercația cu pricina au fost apoi duse la secție și audiate.

„Băiatul asta care mă înjura a început să facă nişte miştouri d-astea de bun simţ, moment în care eu am mers mai departe şi i-am arătat un deget, lucru care l-a supărat şi mai tare. Și omul, din spate, a început să mă înjure, spunându-mi „fmm, măcar treci grasule obosit pe la trecere”, spunea Micutzu, în anul 2021.

Polițiștii au deschis atunci dosar penal pentru loviri şi alte violențe și le-au dat respectivilor români câte 200 de lei amendă.

Procurorii au decis că acțiunile au fost comise pe fondul unor impulsuri de moment și că aceștia au avut reacții relativ firești.

Citește și Micutzu scapă de urmărirea penală! Câte zile de muncă în folosul comunității trebuie să ducă la bun sfârșit

Chiar dacă niciunul dintre cei implicați nu va mai fi urmărit penal, cu toții vor trebui să presteze muncă în folosul comunității, în cazul actorului fiind vorba de 30 de zile pe care le va presta la DGASPC Sector 4.