Micutzu vrea să-şi ia casă în „Hâtz Residence”, cartierul construit de Dorian Popa. Vlogger-ul este entuziasmat: „Îi fac cadou o piscină!”

Micutzu, pe numele real Cosmin Nedelcu, vrea să-și cumpere o casă în cartierul lui Dorian Popa, după ce tot mai multe vedete s-au arătat interesate să se mute în "Hâtz Residence".

23 sept. 2022, 10:28
Micutzu vrea să-şi ia casă în „Hâtz Residence”, cartierul construit de Dorian Popa. Vlogger-ul este entuziasmat: „Îi fac cadou o piscină!”
Micutzu vrea să-şi ia casă în "Hâtz Residence", cartierul construit de Dorian Popa

Micutzu vrea să-şi ia casă în „Hâtz Residence”, cartierul construit de Dorian Popa. Celebrul vlogger a declarat că este dispus să-i mai lase din preț reputatului comediant, deoarece îl admiră foarte mult și îl consideră „un om mai presus de orice”. În plus, vrea să-i facă şi un cadou!

Citeşte şi: Cât costă o casă din complexul rezidențial al lui Dorian Popa. Hâtzul vinde locuințe gata mobilate

„Sunt unul dintre onorații dezvoltatori care s-au bucurat de vizita lui Micutzu întrucât înțeleg că își dorește, nu știu acum dacă se va și întâmpla, o căsuță de la mine! I-am spus clar, din suflet, că a-l avea de vecin pentru mine ar fi ceva peste orice așteptare. A fost prima oară când m-am simțit chiar emoțional încărcat de șantierele mele! De ce, pentru că mi s-a părut așa o chestie măgulitoare că acest om și-a rupt din timpul lui și că a venit până la mine în țărână la Domnești și a vrut să viziteze o casă. Îl apreciez prin toți porii și din toți rărunchii, pentru că e un om, mai presus de orice. Și e un om foarte mișto, abia aștept să râdem și să ne distrăm. În primul rând, că dacă își ia, să nu se supere clienții mei, dar Micutzu e Micutzu, i-am spus că îi fac cadou o piscină!”, a declarat Dorian Popa pentru Cancan.

Citeşzte şi: Dorian Popa s-a trezit cu o factură IMENSĂ la electricitate şi este gata să ia măsuri: „Trebuie să devenim independenţi, pentru că treburile o iau razna”

Complexul rezidențial construit de Dorian Popa se află în Domnești, unde artistul își are și el casa. Toate locuințele scoase la vânzare sunt mobilate și au un preț pe măsură, de 200.000 de euro.