Migraţie către PDL: Fostul preşedinte al PC Târgu-Jiu a trecut la democrat-liberali

Avocatul Nicolae Bobu, fost preşedinte al filialei municipale a Partidului Conservator (PC) Gorj, s-a înscris în organizaţia Partidului Democrat Liberal (PDL) Gorj, potrivit Agerpres. El a fost prezentat joi, în cadrul unei conferinţe de presă.

17 oct. 2013, 11:19
Migraţie către PDL: Fostul preşedinte al PC Târgu-Jiu a trecut la democrat-liberali

Preşedintele filialei municipale Târgu-Jiu a PDL, Eduard Berca, a declarat că a purtat discuţii cu Nicolae Bobu pentru ca acesta să se alăture organizaţiei în urmă cu mai mult timp.

‘Domnul avocat Nicolae Bobu s-a alăturat echipei noastre, a fost validat aseară (miercuri seara n.red.) în şedinţa Biroului Permanent Judeţean (BPJ). Personal îl cunosc pe domnul Bobu de foarte mult timp. Am participat împreună la acţiuni sociale, am fost parte într-un proiect, o fundaţie care acum câţiva ani a adus pentru prima oară în Târgu-Jiu avioane uşoare. De foarte mult timp am avut discuţii de colaborare şi pe zona politică. Îl văd ca pe o achiziţie bună’, a spus Eduard Berca.

La rândul său, noul membru democrat-liberal a declarat că va lua în calcul depunerea candidaturii pentru a obţine o funcţie în conducerea PDL Târgu-Jiu la alegerile interne care se vor desfăşura în perioada următoare.

‘De câteva zile am făcut pasul spre dreapta, eu am fost de dreapta dintotdeauna. Am fost preşedintele PC Târgu-Jiu, am încercat să reconstruiesc şi să fac ceea ce trebuia la acest partid. Din păcate, discuţiile avute cu preşedintele şi cu parlamentarii care au venit la noi la conservatori, m-au făcut şi m-au îndemnat să plec de la putere, să trec la opoziţie, fapt mai rar întâlnit în ultima perioadă la politicienii din România. Am venit la PDL pentru a-i ajuta să reconstruiască acest partid. Am început anumite activităţi de două zile, am găsit un climat bun, cred că voi putea alături de BPJ să reconstruim şi să redevenim acel partid care a fost cândva’, a spus Nicolae Bobu.

 

VEZI SI:

Tudor Barbu: Nu plec din PPDD