Miguel Van Damme a murit după 6 ani de luptă cu leucemia. Anunţul trist făcut de soţie

După 6 ani de luptă cu leucemia, fotbalistul Miguel Van Damme a fost învins. În 2019 fusese declarat vindecat de teribila boală.

29 mart. 2022, 13:00
Miguel Van Damme a murit după 6 ani de luptă cu leucemia. Anunţul trist făcut de soţie

Portarul echipei Cercle Bruges, Miguel Van Damme, care suferea de leucemie, a murit la doar 28 de ani, a anunţat clubul belgian.

Van Damme era legitimat la Cercle Bruges din 2013. În 2016, el a fost diagnosticat prima oară cu leucemie. După o luptă de doi ani şu jumătate, el a învins boala la începutul anului 2019. Câteva luni mai târziu, cancerul a revenit, iar Van Damme a fost supus unui transplant. În 2020, el a anunţat din nou că boala a recidivat.

Mircea Lucescu: „Nu am vrut să plec din Ucraina. Ambasada României a insistat să plec”
Chinurile pe care le-a suportat fostul fotbalist de la Cercle Bruges se pot înţelege din mesajul postat de soţia sa Kyana Dobbelaere pe Instagram, în care îşi ia rămas bun de la cel alături de care are o fetiţă, născută în 2021!

Din păcate, după alte câteva luni cancerul a fost depistat din nou, dar speranţele crescuseră după ce a fost supus unui transpalnt de la un donator considerat perfect.

Clubul Dinamo este în doliu. Un tânăr sportiv a murit, după ce i s-a făcut rău în timpul meciului

În această dimineaţă, Kyana Dobbelaere făcut anunţul trist al stingerii soţului său într-o postare impresionantă.

Dragul nostru, tata a plecat aseară pentru ultimul său joc, unul pe care nu l-a mai putut câștiga. Ne-ai părăsit încet, dar tot ai făcut-o în felul tău… foarte puternic. Ai luptat ca un leu. Suntem atât de recunoscători pentru cine ai fost. Un exemplu pentru mulți. M-ai făcut să înțeleg că nu trebuie să renunțăm niciodată, chiar dacă era doar o mică speranță. De fiecare dată, te-ai luptat să te întorci. Odihnește-te acum, iubirea mea, meriţi atât de mult, acum ești eliberat de orice durere. Noi te iubim foarte mult. O îmbrățișare mare din partea celor două fete ale tale. Ne vom revedea„, a scris Kyana pe Instagram, citată de 7sur7.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de KYANA (@kyanadobbelaere)