Mihaela Bilic a apărut într-o ipostază neașteptată în fața fanilor. Cum s-a pozat nutriționista pe internet. „Poliția nutriției. De ce nu o reprofilare?”

Mihaela Bilic e printre cei mai cunoscuți și urmăriți medici nutriționiști din țara noastră. Le vorbește tot timpul urmăritorilor săi despre ce înseamnă să ai o alimentație sănătoasă și care sunt obiceiurile nocive care ar trebui eliminate.

07 feb. 2024, 11:43
Mihaela Bilic a apărut într-o ipostază neașteptată în fața fanilor. Cum s-a pozat nutriționista pe internet. „Poliția nutriției. De ce nu o reprofilare?”

De regulă, Mihaela Bilic postează informații referitoare la tot felul de alimente și imagini cu mâncăruri, însă recent medicul a postat poze coomplet diferite de cele cu care și-a obișnuit urmăritorii.

Mihaela Bilic, într-o ținută de polițistă sexi Cei peste 596 mii de urmăritori de pe Facebook și 190 de mii de pe Instagram au rămas surprinși în momentul în care au observat că pe paginile medicului nutriționist au apărut câteva imagini mai diferite. Mihaela Bilic a renunțat pentru o perioadă la postările serioase și a distribuit câteva fotografii cu ea, îmbrăcată într-un costum de polițistă sexi.

Citește și Andreea Raicu, reacție neașteptată în online. Ce spune vedeta despre persoanele care își afișează viețile perfecte pe internet. „Nu face decât să ne deconecteze de la oamenii cu adevărat importanți”

Nutriționista de 53 de ani a purtat o ținută formată dintr-o pereche de pantaloni negri strălucitori, o bustieră neagră simplă și o bluză neagră din plasă, cu ornament din dantelă. Bilic a purtat ca accesoriu o șapcă de polițiști.

„Good cop (n.r. polișistul bun)”, a scris ea în descrierea fotografiei.

Mihaela Bilic a mers la o petrecere tematică, iar internauții nu s-au așteptat să o vadă astfel. „Super sexi”, „Poliția nutriției”, „Fotomodel”, „Vă stă bine, frumoasă doamnă”, „O prințesă a medicinii”, „De ce nu o reprofilare?”, sunt câteva din mesajele primite de Mihaela Bilic de la internauți.

„Nu prea înțeleg legătura între ceea ce faceți dumneavoastră și ținuta aceasta”, a comentat o admiratoare de-a medicului nutriționist.

Bilic a spus că a avut probleme cu kilogramele în plus cu câțiva ani în urmă. La acea vreme, urma un tratament hormonal ca să rămână însărcinată, ceea ce a făcut-o să capete kilograme în plus. Ulterior, medicul a hotărât să țină o dietă pe bază de pește și legume. „După două săptămâni, nu mai aveam fantezii culinare, dorințe, pofte, am simțit dintr-o dată o mare eli­be­rare”, a afirmat ea la vremea respectivă.

Citește și Anca Ţurcaşiu dezvăluie secretele tinereţii. Rutina care întârzie procesul de îmbătrânire

Cel mai important lucru este moderația, a spus Mihaela Bilic.

„Cartofii prăjiți, merdenelele și croissantele sunt slăbiciunile mele. Am preferat să rabd o zi întreagă și să mănânc ce-mi place, decât să mănânc numai rădăcini și sa­late. Toată viața mea a fost o cură de slăbire, pentru că am avut mereu privilegiul de a-mi inventa ce dietă am vrut, de la cura de slăbire cu înghețată, din timpul rezidențiatului, o cutie de 600 kcalorii și atât, până la cura de slăbire cu două felii de pâine prăjită pe zi, după care nu am slăbit niciun gram. Nu mi-a ieșit întotdeauna, am variat de-a lungul vieții între 55 kg și 65 de kg la o înălțime de 1,70 m. Am trăit mereu la extreme și mi-a luat timp să fac pace cu mine”, a explicat Mihaela Bilic, citată de Wowbiz.